Şeyh Ahmed Yasin Hazretleri diyor ki: ''Peygamber Efendimiz (sav), Hz. Mehdi ile müjdelenin''

 

Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri ile 23 Ocak 2011 tarihinde yapılan röportajdan bir bölüm


Çok alimde var ki, bu hususta yüzleri kara olarak mahşer yerine gelecekler. Niye müjdelemediz diyor Peygamber efendimiz . Peygamber efendimizin bir ismi Seyyid en  Beşir- müjdedir ismi. Ne ile müjde? Kıyamet alameti  ile müjde. Beyefendimiz buyuruyor  ki,  benim evladımdan biri  gelecek Mehdi yeryüzüne diyor iki tane kafirden, iki tane müslümandan , iman ehlinden sahib olanlar olduğu gibi bir beşincisi oğlum olacak . Kim bunu müjdelerse Allah onun nurunu, ilmini, hikmetini artırır. Hele ki bu olayları açıkca görüyoruz yani bazı yaşanan şeyler var,  emin olun onları anlatsak bugün insanlar elindekileri bırakıp hemen Allah’a dönerler ki, sabahleyin sanki Mehdi (as) çıkacakmış gibi beklerler. Biz o derece bekliyoruz. Ve bu sene Hacda Allah nasip ederse büyük Hac rehberdir, çok büyük kuvvetler de zuhur edecek . Çok büyük olaylara işaretler olacak, onlardan da sizler hepiniz nasipkar olacaksınız. Daha çok müjdeler var, çok güzel günler olacak, bütün dünya bir araya gelse biz eğer doğru yoldaysak hiç birisi bize dur diyemez. Allah’ın izniyle Mehdi (as) çıkacak. O günleri hepimiz yaşıyacağız. Onun aşkıyla zaten heyecanlanıyorum durmadan . Günleri bekliyorum. Her sabah kalkdığımda işaret bekliyorum ki, çıksa ilk ilan edenlerden birisi biz olcağız inşaAllah.

ŞEYH AHMED YASİN HAZRETLERİ: “ALLAH, HZ. MEHDİ (AS)’I, EN BÜYÜK ŞEHİRDEN İSTANBUL’DAN ÇIKARACAK.”

Cenab-ı Allah onun kendi nurundan hak edecek. Zahiren de onu şöyle söyleyim hiç bir tarafsız gibi olacak. Arkasında kimse yokmuş gibi görünecek. Sülalesi ceddi falan. Ve onu medineden en büyük şehirden çıkartacak.  En büyük İslam şehri  İstanboldur, İstanbuldur. Ordan çıkacak, iki denizin birleştiği yerden. O vakit yaklaşdı.

ŞEYH AHMET YASİN HAZRETLERİ: “HZ. İSA (AS) HAYATTADIR. HEP BİRLİKTE ELİNİ ÖPECEĞİZ İNŞAALLAH.”

-Seyydine Hz. İsa ile  birlikte inşaAllah. İkisi birlikte bütün dünyaya .

- Hayattadır.

-Elhamdülillah.

-Bunun da size müjdesini verim. İsa (as)‘da hayatta. Hep beraber elini öpeceğiz. Ve sohbetini dinleyeceğiz. Mühüm müjdeler verecek bize. Cennetten geldiği için cenneti anlatacak, cennet zikr meclisleri zaten cennetten onu dinlerken hepimiz kendimizden geçeceyiz. Elbette ve Mehdi (as), arkasında hep beraber namaz kılacağız, o  cemaatde. Mehdi (as)’ın bugünkü  ilmine göre değerlendiriyorlar halbuki, herkes biliyor, Resullah efendimiz  hadisde bildiriyor. Yüzbinlerce İslam alimi ve Evliyaullah bütün bunlar kitab sahibi olan zatlardır. Cenab-ı Allah Mehdi (as)’ı bir gecede diyor tebliğ edecek. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler