Avrupa'da Darwinizm'in çöküşü

Yıl 2007... Avrupa halkı Yaratılış Atlası ile ilk defa gerçekleri görme imkanı buldu. Çünkü Yaratılış Atlası evrim teorisinin iddialarını yerle bir eden bir gerçeği, fosil kayıtlarını gözler önüne seriyordu. Birbirinden kaliteli fotoğraflar içeren bu dev eser, görünümündeki ihtişam ve etkileyiciliğin yanında, Allah'ın üstün yaratışının delillerini sunan ve evrim teorisinin geçersizliğini anlatan bilimsel içeriğiyle de dikkat çekti.

Yıl 2008... Dünyanın dört bir yanından Darwinizm’in yıkılış haberleri geliyor! Önde gelen 34 ülkede yapılan kamuoyu araştırmaları, tüm dünyada Yaratılış inancının çığ gibi büyüdüğünü ve evrim teorisinin yok olmaya başladığını gösteriyor!Bununla birlikte pek çok ünlü bilim adamı, tüm canlılığın yaratılmış olduğunu kabul ederek Allah'a yöneliyor. Evrim teorisinin taraftarları günden güne azalıyor. Avrupa halkı dalga dalga Allah’a yöneliyor.

De ki: "Hak geldi, batıl yok oldu. Hiç şüphesiz batıl yok olucudur." (İsra Suresi, 81)

 


A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500
DEVAMINI GÖSTER