Ortadoğu’da yaşanan zulüm ancak Hz. Mehdi (as) vesilesiyle sona erecektir


Ortadoğu’da yaşanan zulüm ancak
hz. Mehdi (as) vesilesiyle sona erecektir

Son günlerde tüm dünyanın gözü Ortadoğu’da ..
Baskıcı rejimlere karşı halk sokaklarda toplandı.

Terör, şiddet, anarşi, kargaşa, katliamlar, işkenceler  her geçen gün artıyor. Diktatörlükler bitiyor, sistemler değişiyor.
Çatışmalar önce Tunus’ta başladı. Ardından Mısır halkı, tarihinin en karışık dönemlerinden birini yaşadı. Çıkan olayların ardından hükümet  istifa etti. 30 yıllık diktatörlük sona erdi, Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek yargılanıyor.
Ortadoğu’yu saran ateş Libya’ya da sıçradı. Çıkan olaylarda binlerce kişi öldü.  42 yıldır Libya’yı yöneten diktatör Kaddafi’nin rejimi yıkıldı.
Suriye’de olaylar durulmak bilmiyor. Müslümanlar  kendi topraklarında zulüm ve korku altında yaşıyorlar. Haksızlıklar, zulüm, kargaşa, şiddet ve çatışma devam ediyor.

Dinsiz imansız Suriye ordusu, büyük bölümü Allah’sız, Kitap’sız. Marxsist, Leninist Komünist yetiştirmişler. Darwinizm beyinlerini pişirmiş. Müslümanlığa karşı müthiş bir nefret var adamlarda, kindarlar. (Sayın Adnan Oktar’ın 23 Ağustos 2011 Tarihli roportajından)

Peygamber Efendimiz (sav) Müslüman ülkelerin topraklarında yaşanan bu karışıklıkların, fitnelerin ve büyük olayların, Hz. Mehdi (a.s.) çıkıncaya kadar devam edeceğini bildirmiştir:

 

HZ. MEHDİ (A.S.)’IN ZUHURUNDAN ÖNCE ARALIKSIZ DEVAM EDEN FİTNELER

HENÜZ BİR TARAFTA SÖNMEDEN, DİĞER TARAFTA ALEVLENEN FİTNELER GÖRÜLECEK ve semadan bir münadinin, “Emriniz filan nedir” şeklindeki nidasına kadar böyle devam edecektir. (Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, 1.1)

FİTNELER ARKA ARKAYA DEVAM EDER... NE ZAMAN BİTTİ DENİLİR, YİNE DE DEVAM EDER GİDER. (Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, 5.1)

Son dönemde Ortadoğu’da yaşanan olaylar da, Hz. Mehdi (a.s.)’ın zuhuru öncesinde meydana gelen bu fitnelerden biridir.

HZ. MEHDİ (A.S.)'IN ZUHURUNDAN ÖNCE YÖNETİM SİSTEMLERİ YIKILACAKTIR

Pek çok İslam ülkesinde demokratik olmayan yönetimler mazlum halkı uzun yıllardır baskı altında tutmaktadır. Peygamber Efendimiz Hz. Mehdi (a.s.)’ın zuhurundan önce birçok ülkede yönetim sistemlerinin değişeceğini 1400 yıl önceden bizlere haber vermiştir.

Bütün bunlar (ahir zaman alametleri) ÜLKELERİN DEĞİŞMEYE UĞRAYACAĞI, KULLARIN ZAYIF DURUMA DÜŞECEĞİ VE HZ. MEHDİ (A.S.)'IN ÇIKMASINDAN ÜMİT KESİLECEĞİ BİR DÖNEMDE GERÇEKLEŞECEKTİR. İşte o zaman benim soyumdan olan KAİM (HZ. MEHDİ (A.S.)), BİR KAVİMLE ORTAYA ÇIKACAK VE ALLAH, BU KAVİM ARACILIĞIYLA HAKKI ÜSTÜN GETİRİP ONLARIN İLİM KILINÇLARI İLE BATILI SÖNDÜRECEKTİR... Ey insanlar, Mehdi'nin çıkışı ile müjdelenin.  Çünkü AIlah'ın vaadi gerçektir, boşa çıkmaz. O'nun hükmü geri çevrilmez. O, her şeyi hikmet üzere yapar ve her şeyi bilir. ALLAH'IN FETHİ YAKINDIR. (Yenabiu'l-Mevedde, sf. 440)

ORTADOĞU’DAKİ OLAYLAR HZ. HIZIR (AS)’IN KONTROLÜNDEDİR

( 3 Şubat 2011 tarihli Samsun Aks TV röportajından)
ADNAN OKTAR İslam ülkelerinde birdenbire bir hareketlenme oldu, gördünüz. Herkesin canı tatlıdır. Kimse sokağa mokağa çıkmaz. Çok tehlikelidir sokağa çıkmak. Özellikle öyle bir modelde çok büyük bir ihtimaldir, öldürürler adamı, çok riskli bir şey. Ama görüyorsunuz olağanüstü bir cesaret geliyor. İnternet yasak olduğu halde; telefonla görüşmeyi de durduruyorlar, buna rağmen çok rahat organize olup iki milyon insan sokağa çıkabiliyor. Müthiş bir hareket oluyor. Bu öyle zannedildiği gibi kolay bir şey değildir. Durduk yere olmaz bu. Halk bunu çok normal bir şey gibi görüyor ama bu metafizik bir olaydır. Çünkü adam uykusuz kalıyor, aç kalıyor; çok zordur, sokaklarda sabahtan akşama kadar koşuşturuyorlar. Bağırıyor, çağırıyor ve fiili çatışmaya giriyorlar. Hayatı tehlikeye giriyor. Adam gider evinde oturur. Canı tatlıdır insanların çoğunun, yapmaz öyle bir şey. İki milyon insan sokağa dökülüyor. Aslında Mısır’daki rejim de o kadar onların keyiflerini kaçıracak bir rejim değil. Din ahlakına, İslam’a karşı ama nefsaniyet açısından bakanlar için uygun Mısır. Kimseye karıştığı yok adamların. Çalsın sazlar, oynasın vatandaşlar kafasındalar, inşaAllah. Ve diğer ülkelerde de süratle oldu ve müthiş bir panik oldu. Bunun organize edilmesi bir şahıs tarafından oluyor. Tek bir şahıs organize ediyor ve istese de hemen durdurur. Allah’ın görevlendirdiği bir şahıs. Hemen durdurur. “Hadi” dedi mi yaparlar, “durun” dese dururlar. Hz. Hızır (a.s.)’ın yöntemleridir bu. Mesela bir devleti yıkmak istediğinde yıkar. Yeniden kurmak istediğinde kurdurur.

 

   SURİYE’DEKİ OLAYLARIN ÇÖZÜMÜ TÜRKİYE İLE SURİYE’NİN BİR AN ÖNCE BİRLEŞMESİDİR

Şu aşamada bütün ulemanın ittifakla Türkiye ile Suriye’nin birleşmesini istemesi lazım. Türkiye’nin demokrat tavrı, sevecen tavrı, insancıl tavrı, akılcı tavrı bölgeye hakim olduğunda, yani Mehdiyet’in ruhu hakim olduğunda konu kökünden hakim olur. Ne işgal olur, ne şu olur ne bu olur. Beşir Esad ve kardeşi  başını çok büyük belaya sokacak. Sürekli uyarıyor, bir türlü aklı almıyor.  Bu rezaleti hiçbir ülke, hiç kimse unutmaz ve eninde sonunda da onları da devirler ve asarlar,  göreceksiniz. Şimdi bunlar da aynı şekilde, bu da asılmaya doğru gidiyor ve Suriye’yi de mahvedecek gördüğüm kadar. Laf söz de dinlemiyor. Onun için kamuoyunda Türkiye ile Suriye’nin birleşmesi için halkın motive edilmesi lazım. Özellikle Suriye halkının. Bir kere Suriye’deki hükümetin mutlaka çekilmesi gerekiyor. Türkiye ile birleşmeyi isteyen bir hükümetin göreve gelmesi gerekiyor. Ve Türkiye ile de birleşip konuyu halletmeleri gerekiyor. (Sayın Adnan Oktar’ın 4 Ağustos 2011 tarihli röportajından)

FİTNELER ANCAK HZ. MEHDİ (A.S.) VESİLESİYLE SONA ERECEKTİR

Müslüman ülkelerde yaşanan anlaşmazlıklar, savaşlar, işkence ve katliamlar Hz. Mehdi (a.s.)’ın zuhuruyla sona erecek, Hz. İsa (a.s.)’ın gelişi ile beraber Kuran ahlakı Allah’ın izniyle tüm dünyaya hakim olacaktır.

... O'NUNLA (HZ. MEHDİ (AS)'LA) DA FİTNEDEN KURTULACAKLARDIR. (Kitab-ül Burhan fi Alametil Mehdiyyil Muntazar)

... Hiçbir tarafın ondan mahfuz kalmayacağı bir fitne zuhur edecek, BU FİTNE KALDIĞI YERDEN HEMEN BAŞKA BİR TARAFA YAYILACAK VE BU DURUM BİR MÜNADİNİN SEMADAN SESLENEREK ‘EY İNSANLAR, EMİRİNİZ ARTIK MEHDİ’DİR’ DEMESİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR. (El Kavlul Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyyil Muntazar, 22)

Müslümanların birlik olarak huzur içinde yaşamalarının tek yolu, Türkiye’nin önderliğinde bir İttihad-ı İslam’ın gerçekleşmesidir. Sokaklardaki protestolar ve alınan suni çözümlerin yerine istikrarlı ve ısrarlı bir şekilde Türk İslam Birliği’nin istenmesi şarttır. Bunun için de Mehdiyet’in sürekli olarak gündemde olması gerekmektedir. Asr-ı Saadet döneminin birlik ve beraberlik anlayışının tesis edilmesi için Hz. Mehdi (a.s.) önderliğinde Türk İslam Birliği için çaba göstermek gerekmektedir. ( 31 OCAK 2011 Röportajından)
 

 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler