Danimarka'dan Şeyh Abdul Wahid Pedersen'ın Sayın Adnan Oktar Ve Eserleri Hakkındaki Görüşleri


Adnan Oktar (Harun Yahya) ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Kitaplarıyla ilgili çok şey okudum. Kesinlikle bana birçok yönden ilham verdi. Müslüman olarak, Allah’ın sözüne inanan biri olarak açıkça Yaratılışa da inanıyorum. Tesadüfen burada olduğumuza inanmıyorum. Çok zaman önce bir yerlerde bir şekilde bir su birikintisi içinde başlamış bir dizi kimyasal ve biyolojik koşullardan ibaret olduğumuza inanmıyorum. Bu hayatı anlamsız hale getirirdi. Hayatın anlamsız olduğuna inanmıyorum. Hayatın bir anlamı olduğuna ve bu anlamın Yaratılış gerçeğinde bulunacağına inanıyorum. Harun Yahya (Adnan Oktar) gibi kişilerin  bu konulara bakmaya  bu  kadar enerji harcaması ve bu konulara ışık tutması tabii ki hepimizin faydalanacağı bir şey.  Ben de kesinlikle bu eserlerden çok faydalandım.

Ünlü Yaratılış Atlası da dahil olmak üzere çalışmalarının etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Burada benim Kopenhag’daki kitap rafımda duran Yaratılış Atlası’nın buraya gelmesinin medyada şok etkisi yarattığını çok iyi hatırlıyorum.

Eğer bu eserlere, bu yayınlanan kitaplara bakarsak örneğin Düşünen İnsanlar İçin bu Danimarkaca’ya çevrilmiş.  Örümcek Mucizesi,  Bağışıklık Sistemi, İslam Terörü Lanetler , Kara Klan tohum mucizesi... Bu küçük kitapçıda bu kitaplardan çok var  ve kitapları okuyanlarda büyük etki yarattığını düşünüyorum

Bu kitapları tüm Müslüman kardeşlerimize ve hatta Müslüman olmayanlara da tavsiye eder misiniz?

Evet tavsiye ederim.  Hepimiz bilgiyi aramaya mecburuz. Peygamberimiz (saas) böyle söylemiş.  Bu yüzden dünyadaki varlığımıza ışık tutacak faydalı bilgi olduğunda insanlar neden bununla ilgilenmesin?


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler