Melami Şeyhi, Ahmet Arslan Efendi, Hz. İsa (a.s) ve Hz. Mehdi (a.s)'ın yaşadığını anlatıyor.


 

-  Peygamber Efendimiz malumunuz hadis- i şeriflerde özellikle ahir zamanda çok büyük müjdeler vermiş. Bu dönemde İslam’ın tekrar bir yükselişe geçeceğini, İslam’ın tekrar hakim olacağını. Bunun başında da kendi evlatlarından olan Mehdi (a.s)’ın geleceğini bizlere müjdelemiş. Ve hemen akabinde de Hz. İsa’nın nuzülünü müjdelemiş Müslümanlara. Bu konu ile ilgili fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyiz.

Ahmet Arslan Efendi : Bizim inancımız veya bizim idrakımıza göre zahirde olur. Ben bunlara hiçbir zaman itiraz eden değilim. Mehdi, mehdi kurtarıcıdır.  Herkesi hidayet edicidir. Zaten Mehdi (a.s) bizim bu manevi yönde olan manevi rüzgarın esmesi bizim Mehdi’nin şu anda her anda bütün gönüllerde fethettiğini görüp durmaktayız biz bunu elhamdülillah. Ama zahir yönüyle de Mehdi ceseden de gelecekmiş. İsa ceseden de gelmiş. Eyvallah. Biz bunu hiçbir zaman gelse gelir, gelmiştir de..

- Allah razı olsun Hocam. O zaman zatıalinizin anlattıklarından şunu ben anladım. Hz. İsa (a.s) ve Mehdi (a.s)’ın zıl ve gölgesi şu anda mevcuttur.

Ahmet Arslan Efendi : Mevcuttur.

- Değerli hocam, zatıalinize Sayın Adnan Oktar Hocamızın da selamlarını…

Ahmet Arslan Efendi: Benden de kendilerine sonsuz saygılar ve selamlar gönder söyleyin..

- Aleyküm Selam, Baş üstüne Hocam.

Ahmet Arslan Efendi: Hürmetle izliyorum daima onun fikirlerini de benimsiyorum da güzel. Çok faydanalıyoruz. Allah razı olsun. Allah daima mertebesini makamını yüce yüce yapsın. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler