Şeyh Ahmed Yasin Hazretleri diyor ki: ''Hz. Mehdi (as)'ı anlatacağız. Zaman, onun zamanıdır.''

Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri ile 23 Ocak 2011 tarihinde yapılan röportajdan bir bölüm


Sayısını unuttuk. Bayağı binleri geçti. Çift rakamlara yaklaştı neredeyse. Çift rakamlı binlere yaklaştı. Ölümle tehdit edenler, farklı şekillerde tehdit edenler, bozanlar falan. Ne için kardeşim. Hz. Mehdi (as)’ı anlatma. Hz. Mehdi (as)’ı karıştırma.

Ne anlatacağız? Neyi anlatacağız? Zaman o, vakte ve mekana göre sohbet edilir. Beşyüz sene öncesini anlatacak, hikaye anlatacak halim yok. Şu andaki zuhurat o, vakit geldi. Son zamanı oynuyoruz.

Bunu zahiri ilim de bize gösteriyor, hem atmosferde yaşananlar, hem kara parçası üzerinde arzda yaşananlar, hepsi gösteriyor ki, ilim bilim adamı dediğin herkes haykırıyor kıyamet geldi. Onun için de kendilerine yazık etmesinler o tehdit edenler. Boşuna. Arkamızda öyle büyük manevi bir ordu var ki görmedikleri için şaşırıp kalıyorlar. Her seferinde de mahçup oluyorlar, olacaklar da.

Gelsinler, onlar da Hz. Mehdi (as)’ın askeri olsunlar. Ne güzel aynı safta kardeş kardeş oynayalım niye kavga ediyoruz.

MaşaAllah.

Onların söylediklerine biz inkar etmiyoruz. Onlar da bizim söylediğimizi inkar edemez. Ayet ve hadisle konuşuyoruz. Hz. Mehdi (as)’ı bekliyoruz.

Elhamdülillah. İnşaAllah.

Ne kadar doğru olduğumuz, demin de söylediğim gibi bütün bu tehditlerden belli. Bütün kardeşlerime selam ve hürmetlerimle. Biz dua ediyoruz, Allah kuvvetlerini arttırsın. Hepimizin arttırsın. Daha fazla anlatmalıyız. Şeytanın sihrini, büyüsünü, deccalın o insanlar üzerindeki tesiri bir an önce bozmalıyız. Tuz buz edip dağıtmalıyız.

Gayretiniz artsın. Kuvvetiniz artsın. Bunlar bize zahiren karşımıza engel gibi görünüyor aslında manen kuvvet ve gayret kırbacıdır. Böyle bilelim ve böyle devam edelim.

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler