Münafıklar, (haşa) Peygamberden daha iyi olduklarını söyler

Adnan Oktar’ın 21 Kasım 2017 tarihli A9 TV sohbetinden


ADNAN OKTAR: Mesela Allah'ın Resulü ganimetleri taksim ederken münafık Temîm kabilesinden Zü'l-Huveysıra  geldi ve “Ey Allah'ın elçisi bizim hakkımızda bize ganimet bölüştürmede adaletli ol” diyor Peygamberimiz (sav)’e. Bak görüyor musun züppeyi? Resulullah (sav) “Yazıklar olsun sana ben adaletli değilsem benden başka kim adaletli olabilir?” diye buyurdu.

Bak münafıkların o zamanki küstahlığına bak diyorlar ki; “Henüz kılıçlarımızdan Kureyş kanı damlarken bizi bırakıp bütün ganimeti onlara verdi” diyor Peygamber (sav) için. “Savaş gibi zor işler olunca biz çağırılıyoruz” diyor münafık. Peygamberimiz (sav) hep onları çağırıyormuş. “Ganimette ise başkaları.” Bak görüyor musun aynı münafık üslubu aynısı. Şimdiki münafıkların aynısı. Gibi sözlerle yakışıksız dedikodular yaptılar. Hatta münafıklardan biri “Bu taksimde Allah rızası gösterilmedi” diyor Peygamber (sav)’e. “Allah rızasını göstermedin” diyor Peygamber (sav)’e. Görüyor musun kahpeliğe bak aynısı işte bu münafıklarda tıpkısı. Nerede geçiyor? Buhari’de. Ganimet taksiminde Peygamberimiz (sav) diyor ki; “Kureyş'ten bazı kimselere dünyalık verdim. Bunlar küfür ve şirk zamanına yakın olduklarından böylece kalplerini İslam’a ısındırmak istedim. Ey Ensar herkes aldığı mallarla, koyun ve develeri ile evlerine dönerken siz de Peygamberinize dönmeye razı olmaz mısınız? Allah'a yemin ederim ki sizin Peygamber (sav)’le Medine'ye dönmeniz onların ganimet mallarıyla evlerine gitmesinden çok daha hayırlıdır” buyurdu. Ensar yaşlı gözlerle “Razıyız Ya Resulullah biz yalnız seninle dönmek isteriz” diye heyecanla bağırıştılar. El Buhari’de. Görüyor musun?

Çok iğrençtir münafıklar, çok pisliktirler. Her zaman aynı kafada, aynı davranışta bulunurlar. Münafığın ahlaksızlığının şiddetine bak. Bak diyor ki Peygamber (sav)’e münafık “Ey Muhammed adaletli ol. Sen adaletli davranmıyorsun” diyor. Bak ciğeri kokmuş pislik görüyor musun? O devrin artığı. Yani tipik bir domuz yani. Hazreti Resulullah (sav) diyor ki “Eğer ben adaletli değilsem adaletli olan kimdir?” O zaman sen misin adaletli, kim adaletli? Bakın Peygamber (sav)’e adaletsizlik iddiası ile alçakça çirkin söz söylüyor. Peygamber (sav) bu vahyin kaynağı olan yani vahye vesile olan bir insan. Peygambere bunu yapan adam müminlere ne yapmaz? Bu işte münafık karakterini gösteriyor. Sınır tanımaz münafık. Vicdan yok adamda. Bak ama ne adına çıkıyor? Adalet adına çıkıyor görüyor musun? Daha dürüst olduğunu söylüyor Peygamber (sav)’den. Münafıklarda böyle bir iddia vardır. Daha dürüst, daha akıllı, daha adaletli, daha iyi düşünen bütün münafık izahlarına bakarsak hep iddianın bu yönde olduğunu görürüz. Hep peygamberden daha iyi oldukları hatta Allah’tan daha iyi düşündüklerini iddia eder münafıklar.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler