Dr. Fazale Rana’nın Sn. Harun Yahya Hakkındaki Görüşleri


Katıldığımız bu konferans sayesinde Harun Yahya hakkında gittikçe daha fazla şey öğreniyorum. Sayın Yahya'yı birkaç senedir tanıyorum ve takip ediyorum. Amerika'da Müslüman bir yaratılışçı olarak bir üne sahip. Yazdığı Yaratılış Atlası isimli kitabın da varlığından haberdarım. Harika bir kitap. Bu kitap, fosil kayıtlarına baktığımızda evrimi değil, değişmezlik durumunu gördüğümüzü çok güçlü bir şekilde anlatıyor.

Sayın Yahya hakkında daha çok şey öğreniyorum ve onu daha iyi tanıyabilmeme imkan veren bu fırsat için de minnettarım. Yaratılışı bilimle halka anlatan, evrim sistemine karşı soru soran, meydan okuyan kişiler benim müttefikimdir.  Çünkü benim de çalışmalarımda kullandığım ortak bir amaca, ortak bir hedefe sahibiz. Bu yüzden Sayın Yahya ile daha iyi ve daha derin bir ilişki kurmak için sabırsızlanıyorum ve ne yaptığına dair daha fazla bilgi edinmek için can atıyorum. Bence, yaratılışa inanan her insanın evrimsel paradigmayı gerçekten anlamak için çaba sarf etmesi ve bu bakış açısını benimseyen bilim adamlarının neden bu görüşe sahip olduklarını ve hangi kanıtlara sahip olduklarını iddia ettiklerini bilmesi gerekir.

Böyle bir anlayışa ulaştıktan sonra ancak bunlara cevap verebilecek bilgi ve kapasiteye sahip olabilirler. Dolayısıyla işin esası, bilim hakkında elinizden geldiğince bilgi edinmek ve evrimci biyologların neden bu şekilde düşündüklerini öğrenmektir. Ama aynı zamanda evrim teorisinin zayıflıklarını ortaya çıkaran, bunları gösteren ve doğadaki yaratılış delilerini kanıtlarıyla gösteren yaratılışçıların çalışmalarını da okumalıdırlar.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler