Bu milletin mayasında delikanlılık var.

Bu milletin mayasında delikanlılık var

22 Temmuz 2016

ADNAN OKTAR: 14 yaşındaki Gül İsmailoğlu; “Vurulduğum an şok oldum ama içim rahattı. Çünkü gazi veya şehit olacaktım” diyor. Canımın içi, aslanım benim, delikanlım benim. Helal olsun sana, aferin. Nur o nur. Allah sana gazilik nasip etmiş.

VTR: Tekbir getirerek öne doğru ilerledik. Komutan vardı önümde bir tane. Rütbesini hatırlamıyorum. O ateş ediyordu havaya, sağa, sola. Asker öne doğru çekiyordu. Bir de tabura dağılmasını söyledi. Biz de onun aksine korkmaktansa üzerlerine yürüdük. Dedik, sizi burada istemiyoruz. Gitmelerini istedik.

15 Temmuz 2016

ADNAN OKTAR: Ama milletin kabadayılığı, delikanlılığı destan. Yani böyle ben bir millet dünyada tanımıyorum. Ve her zaman söylüyorum, alayı kabadayıdır. Bir de kendi askerimiz, bizim onlar canımız zaten kucak götürürüz, severek yani. Kendi evladımız, elimizde yetiştirdiğimiz evlatlarımız. Görüyorsun zaten polise yaslanıyor çocuklar. Tatbikat yapacağız demişler. Çocuklar da kışladan çıkmış.

ADNAN OKTAR: AK Parti gençliğini tebrik ediyorum. Ülkücü gençleri tebrik ediyorum. Alperen gençliğini tebrik ediyorum. Hüdapar gençliğini tebrik ediyorum. Destan yazdılar. Hepsi kabadayı, hepsi delikanlı. Helal olsun. İftihar ediyoruz hepsiyle.

21 Temmuz 2016

ADNAN OKTAR: Bu alenen kahpelik, başka bir şey değil. Bak buna rağmen kabadayılığı, delikanlılığı milletin tescilli ya mübarek millet yine ilerliyorlar. Bayraklarla tanklara doğru yürüyorlar. Alenen silahsız, sivil halka bu sefer otomatik silahla ateş açılıyor. Onlarca kişi şehit oluyor. Yine dönmüyor, vazgeçmiyor delikanlılar.

VTR:

Ben geçerim-giderim diyen varsa buyursun geçsin.
Ben geçerim ağabey.
Evet ağabey ben de geçerim.
Arkadaşlar haydi.
Bir insan bir kere ölür bir kere. Ben ölmeye hazırım.

15 Temmuz 2016

ADNAN OKTAR: Ama milletin kabadayılığı, delikanlılığı destan. Yani böyle ben bir millet dünyada tanımıyorum. Ve her zaman söylüyorum, alayı kabadayıdır.



DEVAMINI GÖSTER