Canlıların tasarımındaki mucize: İndirgenemez komplekslik

Arkeologlar uzun ve zor kazılar yaparak araç-gereçler, sanat eserleri, ev eşyaları gibi canlılığın ve hayatın geçmişi hakkında bize bilgi verebilecek ipuçlarını ararlar.
Paralar, el aletleri, mutfak malzemeleri, dekoratif eşyalar geçmişte yaşamış insanların hayatı hakkında bizlere çok önemli ipuçları verir.
Arkeologlar buldukları eşyaların tesadüfen toprak altında oluşmadıklarını bilirler. Kimse de aksini iddia etmez. Biz bu eşyaların yapıldığı anı görmesek bile, muhakkak bunları tasarlayan ve imal eden bilinçli kişilerin varlığından emin oluruz.
Peki ya canlılık? Toprak altından çıkan basit bir aracın bile tasarım eseri olduğunu anlayan insanoğlu, her biri son derece kompleks tasarımlara sahip canlıların kökenini nasıl açıklamalıdır?
Bu filmde izleyeceğiniz indirgenemez kompleks tasarıma sahip canlılar, canlılığın evrim gibi bilinçsiz, tamamen tesadüflere dayalı bir süreç tarafından aşama aşama inşa edildiği iddiasını reddetmektedir. Ve bizlere, tüm canlıları Allah'ın yaratmış olduğu gerçeğini göstermektedir.
Canlılık yaratılmıştır ve bize Yaratıcımız'ın üstün ilmini göstermektedir. Bu Yaratıcı Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah’tır...


A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500
DEVAMINI GÖSTER