Türkiye’nin demokrasi kahramanları

15 Temmuz 2016

ADNAN OKTAR: Ama milletin delikanlılığı, kabadayılığı destan. Böyle ben bir millet dünyada tanımıyorum. Her zaman söylüyorum, alayı kabadayı.

VTR: Biz yine birlik olmaya devam edeceğiz. Yine direnmeye devam edeceğiz. Biz buradan çıktığımızda da yine meydanlarda Allah’ın izniyle ayakta, dimdik durmak için devam edeceğiz. Bizim canımıza ne olursa olsun, yeter ki vatan sağ olsun.

Adnan Oktar darbe girişimi gecesi askere zarar verilmemesini, halkın askere sarılıp bölgeden uzaklaştırılmalarını söyledi.

ADNAN OKTAR: Sakın askere bir şey yapmasınlar. Bak çok önemli o. Onlar bizim çocuklarımız. Sakın ha böyle heyecanlanıp şey yapmak değil de, dönsünler yani o kadar. Neyse artık tabi bir kanuni, hukuki bir girişim de oluyor olabilir. Bunu fazla büyütmeden kapatmak lazım. Askerlere karşıda çocuklara, onlara sarılsınlar. Alıp kucaklayıp, kenara alırsın. O şekilde yapsınlar. Emir almışlar. Çocuk onlar, genç yirmi yaşında çocuklar yani. Sarılırsın. Bağrına bassınlar, uzaklaştırsınlar oradan o kadar. Şey yapmaya gerek yok yani. Öfkelenmeye gerek yok, sakın ha. Askerler bizim kuzularımız. Gördükleri yerde sarılsınlar. Kucaklayıp birkaç adım uzaklaştırırsın o kadar basit.

ADNAN OKTAR: Elinizden geleni ardınıza koymayın istiyorsanız. Bu milleti yıkamazsınız. Asker de bizim, polis de bizim, özel harekatçı da bizim, hepsi bizim aslanımız. Millet de bizim, devlet de bizim, ülke de bizim. Ve bütünüz. Kimse bizi yerimizden kıpırdatamaz, evelAllah.

 



DEVAMINI GÖSTER