Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı


 

TEKNİK VE BİLİM ARAŞTIRMA VAKFI

2011 yılında kurulan Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı, Türk Devleti ve toplumunu ayakta tutan milli ve manevi değerlerimizi korumak, ülkemizin güncel sorunlarına stratejik çözümler üretmek amacıyla  kurulmuştur.

Fahri Başkanı Sayın Adnan Oktar olanTeknik ve Bilim Araştırma Vakfı ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak için yapacağı faaliyetler ile  bölünmeyi tetiklemeye çalışan sesleri ilmi yöntemlerle susturacaktır.

Teknik ve Bilim Araştırma VakfıAtatürkçü, demokrat, çağdaş, milliyetçi, ilerici ve mukaddesatçı kimliğiyle, Türkiyemiz'in geleceğine ışık tutacak aydın nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Teknik ve Bilim Araştırma Vakfıbölücü teröre fikri zemin hazırlayan materyalist felsefenin önemli bir tehdit olduğunun bilincindedir. Bu sebeple, materyalist felsefenin ve onun sözde bilimsel temeli olan “evrim teorisinin” bilim karşısındaki yenilgisini Türk toplumuna anlatmayı önemli bir sorumluluk olarak görmektedir. Evrim teorisi tarihe karışıncaya kadar da bu yöndeki çalışmalarını sürdürmeye kararlıdır.

Teknik ve Bilim Araştırma VakfıTürkiye’de ve tüm dünyada hazırlayacağı birçok panel, konferans, sempozyum ve bilimsel toplantılar ve çeşitli etkinlikler ile içinde bulunduğumuz 21. yüzyılda milli kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için gayret edecektir.

İnanıyoruz ki, Türkiye’nin önderliğinde kurulacak Türk- İslam birliği ile Türkiyemiz yakın bir zamanda, yeryüzünde özlenen barış, refah ve adaletin tesis edilmesinde çok önemli bir sorumluluk üstlenecektir.  Bu ülküyü gerçekleştirmek adına Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı çok zengin bir programla, ülkesine ve milletine hizmet aşkı ile faaliyetlerine başlıyor.  


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler