Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (3 Ocak 2017; 22:00)

MASONLUK ÇOK ESKİ TARİHLERE DAYANAN BİR YAPI. DİNDAR MASONLAR, FİRAVUN VE NEMRUD GİBİ DİNSİZ MASONLARIN ETKİSİZ HALE GELMESİNİ SAĞLAMIŞTIR

Masonluk hür düşünen, samimi düşünen, dürüst, iyi kaliteli, o topluluğun, o milletin ileri gelenlerinden oluşan, aydınlarından oluşan seçkin topluluk. Yani tarihin en eski devirlerine kadar giden her devirde olmuş. O devrin en seçkin insanlarının bir araya geldiği bir dernek ama genellikle gizli olmuş. Yoksa din konusu o dernekte hakim olmuyor. Kimi Hristiyan, kimi Musevi, kimi dinsiz oluyor karışmıyorlar ona. Ama fikir özgürlüğü oluyor masonlukta. Hür mason, free mason zaten adı üstünde free mason. Mason demek duvarcı ustası, taş ustası demek. O resimde de dikkat ederseniz Nemrut oradaki ustaları denetliyor. Yani eğer masonluk konusuna gelirsek Nemrut kendisi de masondu. Yani üstat masondu ama dinsiz. Ama dindar masonlar onu etkisiz hale getirdiler. Tabii. Mesela Firavun masondu ama sarayının içinde dindar çok fazla mason vardı. Onlar da onu etkisiz hale getirdiler, Kuran’da görüyoruz üsluplarını. “Firavun ailesinden imanını gizlemekte olan mü'min bir adam.” (Mü’min Suresi, 28) diyor. Gelip konuşuyor ve bayağı çekiniyor Firavun, ona cevap dahi veremiyor.

 

HADİSLERDE DECCAL CASUS OLARAK BELİRTİLİR. İNGİLİZ DERİN DEVLETİNİN YANCILARININ HEPSİ CASUSTUR. SÜREKLİ BİLGİ AKTARIRLAR

Sünen-i Ebu Davud’ta cessase hadisinde zaten deccal hep casus olarak belirtiliyor hadislerde, cessase. “Deccalın askerleri bütün ruhları ile deccala casusluk yapan casus kişiler olacak.” İngiliz derin devletinin yalakaları hepsi casustur, sürekli İngiltere’ye bilgi akıtırlar. O yüzden bunların muazzam istihbarat gücü oluyor.

Bazı askerler bakıyoruz deccalın, yani İngiliz derin devletinin casusu. Bak diyor ki; “Deccalın askerleri bütün ruhlarıyla deccala casusluk yapan casus kişiler olacak.” Mesela darbecilere bakıyoruz asker ama İngiliz derin devletinin elemanı. Kendi milletinden nefret ediyor ve deccalın emriyle Müslümanları tanklarla eziyor, havadan otomatik silahla tarıyor. Deccala tam tabi olmuş.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler