Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (28 Mayıs 2016; 20:00)

HZ. MEHDİ (AS) HZ. MUSA (AS)'IN ASASI VE HZ. SÜLEYMAN (AS)'IN YÜZÜĞÜYLE ZUHUR EDECEKTİR

Mehdi (a.s), Musa Peygamber (a.s)'in de asasına sahip olacak, asasının bir parçası; kutsal sandığın içinde o da. Hazreti Süleyman (a.s)'ın da asasından yine bir parça. Biliyorsunuz, onun asası parçalanmıştı. Musa (a.s)'ın da asası, bütün olarak değil bir parçası olarak kutsal sandıkta. "İmam-ı Zaman Mehdi (a.s), Cebrail (a.s) tarafından kendisine getirilen Musa Peygamber'in mübarek asasına sahiptir." Demek ki Mehdi (a.s) Hazreti Musa (a.s)'ın asasını bir yerde bulacak (Biharu'l Envar, Cilt 2/ 52, Sayfa 324).

Kaim Mehdi zuhur ettiğinde Resulullah (s.a.v.) bayrağı, Hz. Süleyman (a.s)’ın yüzüğü -bu çok önemli- Musa (a.s)’ın asası ve taşıyla zuhur edecektir. (Gaybet-i Numani, sayfa 279) Ebu Cafer Aleyhisselam şöyle buyurmuştur; “Kaim Mehdi Aleyhisselam hiçbir müşrik kalmayıncaya kadar mücadelesine devam edecektir.” (Bihar cilt 52, sayfa 345) Yani şirki ortadan kaldırıyor. Bütün gücün Allah’ta olduğunu insanlara öğretiyor. Yine “Kaim Mehdi kıyam edince insanların kalbindeki düşmanlık ve ihtilaf sebeplerini kökten kazıyacaktır. Böylece genel bir asayiş ve emniyet meydana gelecektir. Kaim Mehdi zuhur edince yeni bir tebliğ sistemi, yeni bir iş, yeni kitaplar” kitaplarıyla çıkacak diyor Mehdi. “Yeni bir yöntem ve hükümle zuhur edecektir ki bu durum Araplara oldukça ağır gelecektir.” (İsbatul Hüda, cilt 72, sayfa 83) Bak, “Kitaplarla ve yeni bir yöntemle ortaya çıkacak” diyor “Mehdi.”

 

MÜNAFIKLARIN ŞEYTANİ BİR ZEKASI OLUYOR, DERİN DEVLETLER DE BUNLARI HEMEN TEŞHİS EDİYOR VE İSTEDİKLERİ GİBİ KULLANIYORLAR

Münafıkları dünya çapında organize eden İngiliz derin devletidir. Çünkü münafığın müthiş bir şeytani zekası oluyor. Bunlar da münafığı eliyle koymuş gibi seçip buluyorlar ve onları Müslümanların aleyhine kullanıyorlar. Her türlü istihbaratta kullanabilir. Her türlü fitnede kullanabilir. Şimdi adam şeytani kafada bir sistem oluşturmuş. Şeytanlığı savunuyor. Kime müracaat edecek? Müslümana müracaat etse olmaz. Ahmağa müracaat etse olmaz. Şeytan gibi adama ihtiyacı oluyor. Onun için derin devletler şeytan gibi adamları bulmada uzmandır. Münafık bulma uzmanıdır. Ama münafıkların zaten zincirleme birbirlerini bulma güçleri var o büyük bir mucizedir. Yani klan halinde yaşıyor münafıklar, birbirlerinden ayrılmazlar. Müslümanlardan ayrıldığında hemen bir araya geliyor münafıklar, klan halindeler. Bu çok büyük mucize. Küfür ile yapamıyor. Sıradan insanlarla yapamıyor veyahut gelenekçi Müslümanlarla da yapamaz. Ancak kendi arasında yaşayabiliyor münafık. Münafık münafığı çok rahat bulabilir. Ama kendi aralarındaki çatışmaları şiddetlidir diyor Cenab-ı Allah. O bizim bilmediğimiz bir husus. Görmediğimiz bir husus. Kendi aralarında böyle köpek gibi kapışırlar münafıklar. Onun için İngiliz derin devleti mesela Pakistan’ın münafıklarını topluyor, Hindistan’ın münafıklarını topluyor ama zincirleme. İşte bu yetenek şeytanın verdiği bir yetenek. Yani bu zor bir şey münafığı tespit. Koca Türkiye’de mesela münafığı adam eliyle koymuş gibi buluyor. Bangladeş’te mesela eliyle koymuş gibi gidip buluyor. Mısır’ın bütün münafıkları İngiliz derin devletinin emrinde. Muazzam bir organizasyon yapıyor. Kendi köşesine çekilip viskisini yudumluyor, kendini zehirlemeye devam ediyor. Münafıklar da köpek gibi o yancı azgınlığı ile onlara hizmet ediyor.

 

MÜNAFIKLAR İSLAM'A HİZMETTE ÇOK TEMBELDİR AMA MÜNAFIKLIĞA HİZMETTE ÇOK ŞEVKLİDİR

Delice bir enerji vardır münafıklarda, münafıklığa hizmette. İslam’a hizmette çok tembeldir münafık, acayip ıstırap çeker. Halbuki usulen yapar aslında ama göz boyamak için yapar, göz boyamak için yaparken bile çok canı yanar. Bir gram bile Müslüman’a fayda vermek istemez. Çok ıstırap çeker. Müslümanlarla adının anılmasını istemez. Allah’tan bahsetmek istemez. Kuran’dan bahsetmek istemez.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler