Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (18 Nisan 2016; 10:00)

MUSEVİ KAYNAKLARA GÖRE MEHDİ DEVRİNDE MUSEVİLİK İÇİNDEKİ HURAFELER ORTADAN KALDIRILACAK

Tevrat kaynaklı bir bilgi. “Ve Moşiyah” yani Hz. Mehdi (a.s), “Yeşiva’da” tebliğ yaptığı yerde anlamına geliyor. Çalışma evi. Yeşiva, tebliğin yapıldığı yer. “Oturacak. Ve dünya üzerindeki herkes gelip onun karşısında duracak.” Dünya bir odaya sığar mı? Ne bu? Televizyon, internet. “Herkes karşısında oturacak” diyor. “O da onların karşısında oturacak” diyor. Bu nasıl olur? Televizyonla olur. Çünkü “dünya” diyor. 3500 yıl önce söyleniyor. “Ve yeni bir Tevrat, yeni emirler dinleyecekler” Tevrat’ın yeni yorumunu. Yanlışlarının çıkarılması, doğrularıyla yani doğru tevilleriyle anlatılması. İsrail’e öğrettiği derin hikmeti öğrenecekler. Yani Tevrat’ın sırlarını, derinliklerini, güzelliklerini görecekler. Hurafattan sıyrılacaklar. Hurafe kısmı kalkacak. Hatai İngilizce çevirisi bu, sayfa 256-257’de.

 

PEYGAMBERİMİZ (SAV) MEHDİ'NİN SEVGİSİNİN DÜNYADAKİ EN KESKİN KILIÇ OLACAĞINI SÖYLÜYOR. MEHDİ'NİN ŞEFKATİYLE EN KARANLIK RUHLAR BİLE AYDINLANACAK

“Mehdi’nin sevgisi” diyor Peygamberimiz (s.a.v.) “Dünyadaki en keskin kılıç olacak” yani dünyayı düzeltmede, ıslah etmede, irşad etmede en keskin kılıç olacak Hz. Mehdi (a.s.)’ın sevgisi. “Nasıl karanlıklar, korku, baskı, hüzün ve acı iyilerin kalbini karartabilirse, onun sevgisi ve şefkatiyle en karanlık ruhlarda bile nurani bir ışık yanacak” diyor Peygamberimiz (s.a.v.) Hz. Mehdi (a.s.)’ın sevgisiyle. Ne kadar mübarek, muhterem bir insan ki, Allah ona talebe etsin beni, sizleri de inşaAllah. Hizmetçisi etsin. “Bu ışıkla bütün dünya aydınlanacak” diyor Peygamberimiz (s.a.v.). (Seyyid Sadreddin Sadr El Mehdi kitabı 419. Sayfa.) Allah razı olsun onlar da muhafaza etmiş, saklamışlar hadisleri. Şia’nın güzelliği işte bu da.

 

MEHDİ TÜM DÜNYAYI TAMİR EDECEK VE BÖYLECE İNSANLAR ALLAH'A HEP BİRLİKTE HİZMET EDECEKLER

"Moşiyah Hz. Mehdi (a.s) tüm dünyayı tamir edecek, böylece dünya Allah'a beraberce hizmet edecek." (Hilkot Melahim 11/4) "Moşiyah tüm dünyayı tamir edecek" bir yaralanma var sakatlanma, onu tamir edecek diyor. “Böylece dünya Allah'a hizmet edecek” Ama ‘beraberce hizmet edecek’ diyor bütün dünya. Hilkot Melahim 11/4'te.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler