Müslüman toplumlara empoze edilen tehlike: Homoseksüellik

Homoseksüellik: Müslüman toplumlara empoze edilen karanlık tehlike

 

Züppelik, homoseksüellik, anarşist ruhluluk, milli değerlere önem vermemek İslam karşıtlığı, Müslüman olmaktan utanmak, sahte entelektüellik, kendini beğenmişlik, aşağılık kompleksi...Bunlar, bazı Müslümanların oluşturmaya çalıştığı yeni gençlik modelinin özellikleri.  

 Homoseksüelliğin bu özelliklerin içinde ön sıralarda olması ve adeta insan hakları sorunu gibi lanse edilmesi ise dikkati çok dikkat çekici....

Unutulmaması gereken homoseksüelliğin İslam dahil tüm semavi dinlerin kutsal kitaplarında (İncil ve Tevrat’ta da) haram kılındığı ve bu haramı işleyenlerin Allah tarafından ciddi bir cezayla karşılık gördükleridir.

Homoseksüelliği teşvik eden bazı Müslüman aktivistler bu ayetlerin gerçek manalarını saptırarak burada homoseksüelliğin kınanmadığını, kınanan suçun sadece cinsel zorlama olduğunu iddia ederek insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar.

Bugün bazı toplumlarda homoseksüelliğe karşı olmayı bağnazlık zannedenler çoğunlukta olduğundan pek çok kişi cinsel sapkınlık aleyhinde konuşmaktan kaçınıyor. Oysa homoseksüelliğin haram olması, bağnazlar tarafından uydurulmuş bir şey değil. Bu sapkın suç Kuran’ın indirilişinden itibaren Allah tarafından haram kılınmış, çirkin bir eylemdir ve kesinlikle yoruma açık bir konu değildir.

Homoseksüel evilikleri yasal tanındığı ülkelerde aile kavramı çöküyor. Çocukların %80’i

Gayrimeşru olarak dünyaya geliyor. İskandinav ülkelerinde oran bu şekilde...

 İskandinav ülkelerinin bir çoğunda çocukların %80’i evlilik dışı doğuyor. Homoseksüelliği olumlu görmek kaçınılmaz olarak toplumları ahlaken yozlaştırıyor ve aile kavramını yerle bir ediyor

Diğer taraftan homoseksüellerin akıl sağlığı açısınıda da ciddi sorunlar yaşadıkları görülüyor.

 ABD’de yürütülen bir sağlık araştırmasının sonucuna göre homoseksüeller, heteroseksüel bireylere göre %50 daha fazla depresyona girmeye eğilim gösteriyor ve madde bağımlısı olabiliyorlar. İntihar etme oranları ise %200’den daha fazla.

Homoseksüellerin çoğunluğu AIDS hastalığı yüzünden hayatını kaybediyor.

 2008 yılında yapılan bir araştırmaya göre ABD’nin 21 büyük şehrinde yaşayan her beş homoseksüelden biri HIV virüsü kapıyor ve bu kişilerin yarısı hastalığı kaptığının farkında olmuyor.

Cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklar a da maruz kalan homoseksüeller çoğu zaman kendilerine geçen virüsün farkında olmadan toplum içinde hastalıkları yaygınlaştırıyorlar. Bunlar kan bağışı sebebiyle enjeksiyonla veya cinsel ilişkiyle bulaşabiliyor.

Yapılan bir araştırmaya göre homoseksüellerin %28’i 1000’den fazla kişiyle sapkın cinsel ilişki yaşayabiliyor. ABD’de hükümet HIV virüsü ile mücadele etmek için yılda 24 milyar dolardan fazla harcama yapmak zorunda kalıyor. 

Homoseksüelliğin yol açtığı büyük tehditle ilgili listeler gittikçe artıyor. Sonuç olarak bu büyük tehlikeye dikkat çekmek ve toplum bilincini artırarak gerekli önlemleri almak bir mecburiyettir.

 



DEVAMINI GÖSTER