Kuran Dışı İslam'ın Dehşet Verici Dünyası -4-

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

1. Osman Ünlü: Buluğa eren erkek çocuk şehvetlenip annesine meyleder
BULUĞA ERDİKTEN SONRA ERKEK ÇOCUK ANASINDAN BİLMEM NE UMDUĞU ZAMANDIR. Bir baba düşün, bir anne düşün şortla evin içinde dolaşıyorlar. Erkek çocuk da şortla dolaşıyor, kız çocuk da şortla dolaşıyor. Bu evde ne olur? Şehvetlendiği zaman meyleder bu.

“Bir çocuk annesinden bilmem ne umar” ifadesi dehşet vericidir.  Burada kast edilen eğer  erkek çocuğun annesi ile ilişkiye girmeyi umması ise bu çok vahim, çok gayri ahlaki bir zihniyettir. Bu Kuran’a uygun olmayan din anlayışı, milyonlarca evde milyonlarca evladın her an annelerine cinsel saldırıda bulunabileceğini, milyonlarca babanın her an kız çocuklarını taciz edebileceğini iddia etmektedir. Kuran İslamı’nda ise böyle dehşet verici bir gayri ahlaki anlayış yoktur.

Bakara Suresi, 170 NE ZAMAN ONLARA: "ALLAH'IN İNDİRDİKLERİNE UYUN" DENİLSE, ONLAR: "HAYIR, BİZ, ATALARIMIZI ÜZERİNDE BULDUĞUMUZ ŞEYE (GELENEĞE) UYARIZ" DERLER. (Peki) Ya atalarının aklı bir şeye ermez ve doğru yolu da bulamamış idiyseler?

geliştirildiğinde nasıl dehşet verici bir dünya olacağını göreceksiniz.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

2. Nureddin Yıldız: Üç yaşında kız çocukları külotla amcalarının yanına çıkmamalı.
Üç yaşında kız çocukları külotla amcalarının yanına çıkmamalı. 40 cm’lik dizlerinin 7 cm’lik etekle açık kalması da, bu da bir taktik hatası. Üç yaşında çocuk kaşık tutmayı öğrendiği gibi, bacağını göstermeyi de öğreniyor o zaman.

Bu zihniyet göre 3 yaşındaki el kadar bir çocuğa amcası bakamıyorsa dayısı, abisi veya herhangi bir akrabası hatta babası da bakamayacaktır. 3 yaşındaki çocuğun bacağından tahrik olacak kadar korkunç bir bakış açısı Kuran İslamı’nda yoktur.

Hucurat Suresi, 16 De ki: "Siz Allah'a dininizi mi öğreteceksiniz? Oysa Allah, göklerde ve yerde olanları bilir. Allah, her şeyi bilendir."

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

3. Alpaslan Kuytul: Annen de olsa, diz kapağının üstüne bakamazsın tahrik eder.
Ne diyor İslam?  Annen de olsa, diz kapağının altından göbeğine kadar ve sırtına bakamazsın. ANNEN, DİZ KAPAĞININ ÜSTÜ TAHRİK EDER. ANNEN DE OLSA.

Annesinin dizkapağından tahrik olacak kadar gayri ahlaki bir bakış açısı Kuran’a uygun olmayan kaynaklara dayanan bir din anlayışının ürünüdür. Milyonlarca evlat annesiyle iç içe yaşar, bu yanlış bakış açısındaki gibi gayriahlaki bir düşünceye kapılmaz.

Maide Suresi, 48 Sana da (Ey Muhammed,) önündeki kitap(lar)ı doğrulayıcı ve ona 'bir şahid-gözetleyici' olarak Kitab'ı (Kuran'ı) indirdik. Öyleyse aralarında Allah'ın indirdiğiyle (Kuran ile) hükmet ve sana gelen haktan sapıp onların heva (istek ve tutku)larına uyma...

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

4. Alpaslan Kuytul: Erkek annesinin, bacısının, anneannesinin, babaannesinin dizkapağından üstüne bakarsa tahrik olur.

Diz kapağı göbek arasını kapatmak zorundadır. KENDİ OĞLU DA OLSA KENDİ KIZI DA OLSA. YALNIZ OĞLU DEĞİL KIZI DA DAHİL. Erkek kendi annesinin, kendi bacısının kendi anneannesinin kendi babaannesinin diz kapağı göbek arasına bakamaz.

Kendi analarımız kendi bacılarımızda. Diz kapağı ve üstü tehlikeli. İslam diz kapağının üstüne bakamazsın diyor. Çünkü diyor tahrik olursun.

Bir evlat annesini canı gibi sever hürmet duyar saygı gösterir ama asla tahrik olmaz, bunu aklından bile geçirmez. Kuran İslamı’nda böyle bir yanlış bakış açısı yoktur.

İsra Suresi, 41 Andolsun, Biz bu Kur'an'da çeşitli açıklamalar yaptık, öğüt alıp-düşünsünler diye. Oysa bu, onların daha uzaklaşmalarından başkasını arttırmıyor.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

5. Cübbeli Ahmet Hoca: 7 yaşından sonra kız çocuklarını erkek hoca okutamaz
7 yaşından sonra bir kız çocuğunu erkek hoca okutamaz ki, fıkıhta fetvası yok. Ben 7 yaşına kadar bile taraftar değilim, erkeğin okutmasına. 7 yaşına kadar da taraftar değilim. Alışmasın erkeklerle muhataplığa.

Bütün ilkokullarda erkek öğretmenler var, 7 yaşında kız çocukları var, hiçbir öğretmenin aklından böyle gayri ahlaki bir düşünce geçmez.

Bu yanlış zihniyet tüm bu okulların kapatılması gerektiğini savunur.

7 yaşındaki kız çocuğunu dahi potansiyel tehlike olarak gören zihniyet Kuran İslamı’nda yoktur.

Al-i İmran Suresi, 78 Onlardan öyleleri vardır ki, dillerini kitaba doğru eğip bükerler, siz onu (bu okur göründüklerini) kitaptan sanasınız diye. Oysa o kitaptan değildir. "Bu Allah katındandır" derler. Oysa o, Allah katından değildir. Kendileri de bildikleri halde Allah'a karşı (böyle) yalan söylerler.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

6. Alpaslan Kuytul: Bir erkek ve kız kardeş aynı odada uyursa zamanla niyetleri bozulup zina ederler

Bir erkek ve kız kardeş aynı odada uyuyabilir mi? Hayır. Kız çocuğu icabında üstü açılır falan yani erkek kardeşi dünyada şeytan var nefis var bir gün şeytana uyabilir, böyle olaylar olmuyor mu oluyor. Tarih boyunca da olmuş. Kız kardeşiyle zina eden. İşte böyle beraber aynı odada yata yata bir gün orasını burasını görüyor, açık saçık. Böyle böyle zamanla niyeti bozuluyor olmuyor mu oluyor. İslam bunları engelliyor bunun için haram kılıyor.

Milyonlarca kardeş iç içe yaşar, kimse bu yanlış bakış açısındaki gibi gayriahlaki bir düşünceye kapılmaz. Kuran’da bildirilen yasakların dışında yeni yasaklar türetmek Kuran’a uygun değildir.

Hadid Suresi, 27 Türettikleri ruhbanlığı ise, Biz onlara yazmadık (emretmedik). Ancak Allah'ın rızasını aramak için (türettiler) ama buna da gerektiği gibi uymadılar. Bununla birlikte onlardan iman edenlere ecirlerini verdik, onlardan birçoğu da fasık olanlardır.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

7. Arap Kanalı: Biz 2 yaşından önce kız çocuklarına başörtü takacağız

Doğu Asya’daki ülkelerdeki Müslümanlar arasında yaygın olan bir gelenek vardır. Kız çocukları 2 yaşında başörtüsü takmaya başlarlar. Bu bizi motive etti. BİZ DAHA DA ERKEN (2 YAŞINDAN ÖNCE) BAŞÖRTÜSÜ TAKACAĞIZ KIZLARIMIZA. Kızlar birer şehvet objesi olduğundan ailenin görevi onun başını kapamaktır.

 Enam Suresi, 148 De ki: "Sizin yanınızda, bize çıkarabileceğiniz bir ilim mi var? Siz ancak zanna uymaktasınız ve siz ancak "zan ve tahminle yalan söylersiniz."

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

14. Alparslan Kuytul: Delikanlı tüysüz güzel olan oğlan çocuklarına bakılmamalıdır.

Erkeğin erkeğe baktığında şehvet duyma olayı daha çok tüysüzlere karşı olur. Yüzünde tüy olmayan genç çocuklara 12-13-15 yaşlarında genç çocuklara bakıldığı zaman böyle haller zuhur edebilir. DELİKANLI TÜYSÜZ BİLHASSA GÜZEL OLAN ... OĞLAN ÇOCUKLARINA BAKMAMALIDIR. Hocalar böyle tüysüz talebelerine çok bakmamalıdır.

Kuran dışı din anlayışının türettiği kadın ve dekolte karşıtlığının geldiği aşama erkek çocuklarının yüzlerine bakmanın dahi haram kılındığı çok çarpık bir dünya oluşturmaktadır.

Enam Suresi, 137 Yine bunun gibi onların ortakları, müşriklerden çoğuna çocuklarını öldürmeyi süslü gösterdiler. Hem onları helake düşürmek, hem kendi aleyhlerinde dinlerini karmakarışık kılmak için. Allah dileseydi bunu yapmazlardı; sen onları ve düzmekte oldukları iftiraları bırak.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

20. Fatih Kalender Hoca: Oyuncak bebekler tahrik edici bir duruma sebebiyet veriyor
Bazı çocuk oyuncakları yine bebekler vardır ama adeta birebir canlıymış gibi yapılıp en ince ayrıntılarına kadar beyan edilecek şekilde belirgin bir şekilde yapılıyor. Bu tabii ki (oyuncak bebek) tahrik edici bir duruma da sebebiyet veriyor. Bu böyle olmamalıdır.

Kuran yeterli değil denildiğinde, oyuncak bebeklerin dahi tahrik edici olduğunu öne süren batıl bir zihniyet ortaya çıkar.

Enam Suresi, 38 Yeryüzünde hiçbir canlı ve iki kanadıyla uçan hiçbir kuş yoktur ki, sizin gibi ümmetler olmasın. BİZ KİTAPTA (KURAN’DA) HİÇBİR ŞEYİ NOKSAN BIRAKMADIK, sonra onlar Rablerine toplanacaklardır.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

39. Cübbeli Ahmet Hoca: Öyle bir bebekler yapıyorlar ki saçlarını tarıyorlar falan yani uzun bacaklar bunlara fetva verilmiyor yani İNSANI TAHRİK EDECEK GİBİ böyle tıpatıp kız gibi yapılan bebekler çocuk bebeği gibi de gözükseler tıpatıp benzetim var sanki resim gibi bir de çıplak vaziyette elbiseli de değil küçük bebek ama onu çıplak yapıyor onun için buna müsaade verilmiyor.

Oyuncak kız bebekleri dahi tahrik unsuru olarak görmek hurafelere dayalı bir İslam anlayışının ürünüdür. Kuran İslamı’nın değil.

Maide Suresi, 44 Öyleyse insanlardan korkmayın, benden korkun ve ayetlerimi az bir değere karşılık satmayın.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

60. Seyyid Muhammed Bütün: O avretidir onu ERKEKLERE hiç kimseye GÖSTEREMEZ ONU. Sen ne yapıyorsun DİZDEN YUKARI ŞORTLA BACAKLARINI GÖSTERİYORSUN. Gidip maç oynuyorsun, futbol oynuyorsun.  Bu futbol caiz midir, değildir bu haramdır. Çünkü sen kendi avretini göstermiş oluyorsun.

Haram ve helal Allah’ın koyduğu sınırlara göre belirlenmiştir. Kuran’da olmayan haramlar ekleyerek milyonlarca erkeği İslam’da olmadığı halde harama giriyormuş gibi göstermek doğru değildir

Araf Suresi 33 De ki: "Rabbim yalnızca çirkin-hayasızlıkları -onlardan açıkta olanlarını ve gizli olanlarını,- günah işlemeyi, haklı nedeni olmayan 'isyan ve saldırıyı' kendisi hakkında ispatlayıcı bir delil indirmediği şeyi Allah'a şirk koşmanızı ve Allah'a karşı bilmediğiniz şeyleri söylemenizi haram kılmıştır.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

58. İhsan Şenocak: FUTBOL MAÇLARINDA KISA DONLARIYLA ÇIKIP DA BACAKLARINI GÖSTEREN ERKEKLERE BAKMANIZ haram ey Müslümanlar. Diz kapakları avret. Hz. Muhammed (sav)’ın talimatı. O donlarla çıkamazsın, o donlarla oynayan adamları seyredemezsin.

Kuran’da böyle bir hüküm yoktur. Müslüman Kuran’da olmayan bir konuda hüküm veremez.

Araf Suresi,  33 Allah’a şirk koşmanızı ve Allah'a karşı bilmediğiniz şeyleri söylemenizi haram kılmıştır.

Bu anlatım Kuran’a ve İslam’a uygun değildir

59. Reşit Kazancı Hoca: Yanımdaki kocam her şey mubah, öteki de benim dünyaya getirdiğim oğlum kızım deyip bu rahatlıkla göğüsle diz kapağı altındaki bölgenin çocuklarına dahi açık gezmesi; böyle şortlarla, tişörtlerle veya deniz havuz elbisesi, kıyafetleriyle veya banyoda çocuğunu yıkarken nasılsa burası da sıcak deyip açılıp saçılarak gezmesi onların yanında olması uygun olmaz.

Kuran İslamı dışında bir din yaşandığında bir annenin evladını yıkamasına dahi gayri ahlaki bir yorum getirilmektedir. Anne ile evladı arasında gayri ahlaki bir ilişki olabileceğini düşünen zihniyet Kuran’da yoktur.

Enam Suresi, 159- Gerçek şu ki, dinlerini parça parça edip kendileri de gruplaşanlar, sen hiçbir şeyde onlardan değilsin. Onların işi ancak Allah'adır. Sonra O, işlemekte olduklarını kendilerine haber verecektir.



DEVAMINI GÖSTER