Gerçek aşkı nasıl buluruz?

Sayın Adnan Oktar'ın 18 Şubat 2017 tarhli A9TV canlı yayınından.


VTR: Gerçek aşkı nasıl buluruz?

ADNAN OKTAR: Ah severim ben senin güzelliğini, ah benim canımın içi, güzel yüzlüm benim, nurum benim. Bir daha dinleyeyim ben seni.

VTR: Gerçek aşkı nasıl buluruz?

ADNAN OKTAR: Canımın içi o güzel kalbin, o güzel ruhun nasıl sevgi dolu ki gerçek aşkı arıyorsun; Allah sevgisini arıyorsun. Allah seni nuruyla sarsın, cennetiyle seni sevindirsin, cennette de seni bana sonsuza kadar arkadaş etsin. Sana doyulmaz, senin sevgine doyulmaz. Çünkü çok candan sevgiyi arayan bir insansın. Seni ben bir daha dinlemek istiyorum.

VTR: Gerçek aşkı nasıl buluruz?

ADNAN OKTAR: Gerçek aşkı, Allah'a iyi teksif olduğumuzda buluruz. Allah'ın lehine düşünmede kararlı olduğumuzda buluruz. Yani insanlarda Allah'ın aleyhine düşünme eğilimi çok yüksektir. Bu, çok büyük bir beladır, bu gözden kaçan bir beladır. Bak her insanın huysuzluğunun, dengesizliğinin arkasında; her anormalliğin arkasında Allah'ın aleyhine düşünme olayı yatar. Bir adamın suratını asık gördüğünüzde bilin ki, Allah'ın aleyhine düşünüyordur. Bir insanı huzursuz gördüğünüzde, kıskanç gördüğünüzde, densizlik yaptığında, huysuzluk yaptığında tek nedeni, Allah'ın aleyhine düşünmesidir. Allah'ın lehine düşünen bir insanda, bu tip bir şey asla ve kesinlikle olmaz. Sevgi ve tutku da Allah’ı aşkla derin seven insanlarda olan, bir tek onlara mahsus olan cennet nimetidir. O durumda, sevginin kapısı sonuna kadar açılıyor. Artık oradan tutku akar gider sel gibi. Kadının ruhu açıktır o sele doğru açıktır. Sevgiyi bıraktığında, kadın için o sel gibi akarsın. O da sana sel gibi akar, senin ruhuna. Ama Allah sevgisi kapandı mı, o kapı da kapanır. Allah'a kuşku ile baktın mı, o kapı kapanır, daralır.  O kadın sana itici gelir, erkeğe de kadın itici gelir, kadına da erkek itici gelir. Allah, belaya çevirir. Mutlaka Allah'a candan sevgi duymak gerekir tutkunun oluşması için, derinliğin oluşması için.


DEVAMINI GÖSTER