Darwinistler ne iddia etmişlerdi, ne oldu?


 

Darwinistler 150 yıl boyunca sahtekarlık yaptılar. Bilimsel gerçekleri saptırarak insanları aldattılar. Bilimi kullanarak iddialarını ispat edemeyeceklerinden, demagoji, propaganda ve sahtekarlıklara sığındılar. Fakat bütün iddiaları bilimsel delillerle ortadan kaldırıldı. Sahtekarlık yaptıkları ispat edildi. Darwinistler ne demişlerdi ve ne oldu:

 

Ida Sahtekarlığı Ida Fraud (Ayda)

Ne demişlerdi:

“İnsanın en eski atası”, “mükemmel bir kayıp halka”, “dünyanın sekizinci harikası” demişlerdi.

 

Ne oldu:

Mükemmel şekilde korunmuş bir lemur fosilinden başka bir şey olmadığı ortaya çıktı.

 

Ardi sahtekarlığı (Ardi Fraud)

Ne demişlerdi:

“İnsanın dik yürüyen en önemli atasını bulduk” demişlerdi.

 

Ne oldu:

Fosildeki parçalanmış leğen kemiğinin dik yürüyen canlı görünümü verebilmek için özel bir biçimde bir araya getirildiği, aslında fosilin bir bonobo maymunundan başka bir şey olmadığı anlaşıldı.

 

Piltdown adamı aldatmacası (Piltdown Man Fraud)

Ne demişlerdi:

“İnsanın hayali evrimine en büyük delil” demişlerdi. İnsanın atası olarak 40 yıl British Museum’da sergilendi, hakkında 500’den fazla akademisyen doktora tezi hazırladı.

 

Ne oldu:

Yalnızca birkaç bin yıllık insan kafatasına 500 yıllık bir orangutan çenesinin monte edildiği, dişlerin törpülenip, kafatasının potasyum dikromat ile eskitildiği, tarihin en büyük bilim sahtekarlıklarından biri olduğu ortaya çıktı.

 

Nebraska adamı aldatmacası (Nebrasca Man fraud)

Ne demişlerdi:

Buldukları “diş fosilinin” insanın hayali maymun atası olduğunu iddia etmiş ve bu diş fosilinden Nebraska adamını “bütün ailesiyle” resmetmiş, sayısız rekonstrüksiyonunu yapmışlardı.

 

Ne oldu:

Ailesiyle sosyal yaşam içinde resmedilen Nebraska adamının, insan ile veya maymun ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı, yalnızca “soyu tükenmiş bir domuz dişinden” ibaret olduğu anlaşıldı.

 

Coelacanth yanıltması (Coelacanth deceit)

Ne demişlerdi:

“Akciğerleri ve ayakları oluşmakta olan, denizden karaya çıkmak üzere olan soyu tükenmiş bir ara form” demişlerdi.

 

Ne oldu:

Coelacanth’ın canlısı günümüzde defalarca bulundu. Akciğer dedikleri şeyin yağ kesesi, ayak dedikleri şeyin de yüzgeçler olduğu, canlının sığ sulara hiç çıkamayan mükemmel bir dip balığı olduğu anlaşıldı.

 

Lucy yalanı (Lucy deceit)

Ne demişlerdi:

İnsanın en eski maymun atalarından biri olduğunu iddia etmişlerdi.

 

Ne oldu:

Canlının yürüyüşü dahil bütün özelliklerin şempanzelere özgü olduğu ve Lucy’nin günümüz şempanzelerinden hiçbir farkı olmadığı kesin olarak anlaşıldı.

 

Haeckel’in sahte embriyo çizimleri:

Ne demişlerdi:

Haeckel’in çizimlerine bakarak insanın anne karnındaki gelişiminde evrim geçirdiğini, türler arasında da bu tür bir evrimleşmenin yaşanmakta olduğunu iddia ettiler.

 

Ne oldu:

Haeckel’in embriyo çizimlerinin tamamen sahte olduğu anlaşıldı. Haeckel sahtekarlığını şöyle itiraf etti:

Bu yaptığım sahtekarlık itirafından sonra kendimi ayıplanmış ve kınanmış olarak görmem gerekir. Fakat benim avuntum şudur ki; suçlu durumda yanyana bulunduğumuz yüzlerce arkadaş, birçok güvenilir gözlemci ve ünlü biyolog vardır ki, onların çıkardıkları en iyi biyoloji kitaplarında, tezlerinde ve dergilerinde benim derecemde yapılmış sahtekarlıklar, kesin olmayan bilgiler, az çok tahrif edilmiş, şematize edilip yeniden düzenlenmiş şekiller bulunuyor. (Francis Hitching, The Neck of the Giraffe: Where Darwin Went Wrong, New York: Ticknor and Fields 1982, s.204)

 

At serisi aldatmacası

Ne demişlerdi:

50 milyon yıl önce yaşamış dört tırnaklı tilki büyüklüğündeki bir canlının bugünkü atın atası olduğunu iddia ettiler. Bunun için soyu tükenmiş olan ve birbirleri ile hiçbir tür bağlantısı olmayan canlıları kendilerine göre sıralayarak hayali at serileri oluşturdular.

 

Ne oldu:

Yeni bulunan fosiller nedeniyle at serisi defalarca değiştirildi. Sonunda farklı tarihlerde yaşamış, farklı tırnak sayısına sahip ve tamamen farklı türlerin oluşturduğu at serisinin bir sahtekarlık olduğu ortaya çıktı. 47 milyon yıllık mükemmel at kafatası fosilinin bulunmasıyla da sahtekarlık iyice ortaya çıktı.

 

ARCHAEOPTERYX ALDATMACASI

Ne demişlerdi:

Fosilin kanatlarında pençeleri ve ağzında dişleri olduğu için dinozorlardan kuşlara ara form olduğunu iddia ettiler.

 

Ne oldu:

Canlının mükemmel uçma yeteneğine sahip olan bir kuş olduğu ortaya çıktı. Archeaopteryx ile aynı dönemde yaşamış mükemmel kuşların fosilleri keşfedildi.

 

Sanayi devrimi kelebekleri yalanı

Ne demişlerdi:

İngiltere’de sanayi devrimi sırasında, koyulaşan ağaç kabukları üzerinde açık renkli kelebeklerin kuşlar tarafından avlandıklarını, koyu renkli kelebeklerin doğal seleksiyonla seçildiklerini ve bu durumun “iş başında evrime” bir delil teşkil ettiğini söylemişlerdi.

 

Ne oldu:

Güvelerin hiçbir zaman gündüz ortalığa çıkmadıkları ve ağaç kabuklarına hiçbir zaman konmadıkları, tam tersine ağaçların görünmeyen iç kavuklarında saklandıkları ortaya çıktı. Bunun üzerine yapılan araştırmada, bu iddiaya delil gösterilen güve fotoğraflarının birer sahtekarlık olduğu, koyu renkli kelebeklerin ağaç kabuklarının üzerine Darwinist bir biyolog olan H.B.D. Kettlewell tarafından yapıştırıldığı anlaşıldı.

 

Homo Florensis aldatmacası

Ne demişlerdi:

Endonezya’da bulunan küçük kafatasına ait kemiklerin bir ara geçişi temsil ettiğini ve ayrı bir insan türü olduğu iddia etmişlerdi.

 

Ne oldu:

Bu kalıntıların mikrosefali hastalığı olan bir insana ait olduğu ortaya çıktı.

 

Neandertaller üzerinden sahtekarlıklar:

Ne demişlerdi:

Neandertallerin ilkel bir insan ırkı olduğunu iddia etmişlerdi.

 

Ne oldu:

Neandertallerin günümüzdeki insanlarla aynı yaşam, akıl, dil ve medeniyete sahip bir insan ırkı olduğu ispatlandı.

 

Bunlar, Darwinistlerin dünyayı aldatmak için kullandığı sahtekarlıklardı. Fakat iddiaların tamamı, bilimsel deliller ile çürütülüp ortadan kaldırıldı. Şimdi dünyayı sahtekarlıklarla, demagoji ile, propaganda metodlarıyla aldatamayan Darwinistler, çaresiz kalmış durumdadırlar. Sahte Darwinizm dini, yeryüzünden silinip gitmektedir. Hak olan batıl üzerinde mutlaka galip gelecektir.

Şeytandan Allah’a sığınırız

İşte böyle; çünkü Allah, hakkın ta Kendisi'dir. O'nun dışında, onların taptıkları ise, şüphesiz batılın ta kendisidir. Gerçekten Allah, yücedir, büyüktür. (Hac Suresi, 62)


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler