DAWKINS ÜMİDİNİ KAYBETTİ!

ETİKETLER:

Dawkins’i kamuoyu önünde tartışmaya davet ettik.  Yaratılışı ispat eden 100 milyon fosil olduğunu , bir proteinin tesadüfen meydana gelme ihtimalinin “0” olduğunu, insanın beynindeki simsiyah ortamda rengarenk üç boyutlu görüntünün nasıl oluştuğunu anlatalım istedik.

Dawkins: “ Yemin ettim, tartışmam” dedi.

Ancak kendisine tartışacak birilerini buldu: Ortaokul çocuklarını!

Ancak Dawkins çok yanılıyor. Çünkü:  Bu gençler internete giriyor. Yaratılış Atlası’nı görüp incelediler. Evrim teorisinin geçersizliğini araştırıp, inceleyip, öğrendiler.  100 milyon fosilin yaratılışı ispat ettiğini biliyorlar. Tek bir proteinin tesadüfen oluşmadığını biliyorlar.  Atın sözde silsilesinin yalan olduğunu biliyorlar. Tek bir tane bile ara geçiş formu olmadığını biliyorlar. Evrim tarihinin sahtekarlıklarla dolu olduğunu biliyorlar. DNA’daki akıl almaz bilginin tesadüfen oluşamayacağını biliyorlar. Çocukları kandırmaya çalışmakla bu iş olmaz.


Dawkins’i kamuoyu önünde tartışmaya davet ettik. Yaratılışı ispat eden 100 milyon fosil olduğunu , bir proteinin tesadüfen meydana gelme ihtimalinin “0” olduğunu, insanın beynindeki simsiyah ortamda rengarenk üç boyutlu görüntünün nasıl oluştuğunu anlatalım istedik.

Dawkins: “ Yemin ettim, tartışmam” dedi.

Ancak kendisine tartışacak birilerini buldu: Ortaokul çocuklarını!

Ancak Dawkins çok yanılıyor. Çünkü: Bu gençler internete giriyor. Yaratılış Atlası’nı görüp incelediler. Evrim teorisinin geçersizliğini araştırıp, inceleyip, öğrendiler. 100 milyon fosilin yaratılışı ispat ettiğini biliyorlar. Tek bir proteinin tesadüfen oluşmadığını biliyorlar. Atın sözde silsilesinin yalan olduğunu biliyorlar. Tek bir tane bile ara geçiş formu olmadığını biliyorlar. Evrim tarihinin sahtekarlıklarla dolu olduğunu biliyorlar. DNA’daki akıl almaz bilginin tesadüfen oluşamayacağını biliyorlar. Çocukları kandırmaya çalışmakla bu iş olmaz.
 
-          Dawkins: “Bu gerçekten çok güzel amonit”
 
Amonit fosillerinin evrimi çürüttüğünü sen nasıl bilmiyorsun?! Bir de çocukları kandırmaya çalışıyorsun.
Eğer söylediklerinden samimiysen gel Sn. Adnan Oktar’ın karşısına çık. Eğer gücün yetiyorsa gel Sn. Adnan Oktar ile tartış.
Dawkins’in tüm çabalarına rağmen ortaokul çocukları dahi Dawkins’in anlattıklarına inanmıyor.
 
-          Hala Allah’a inanıyorum.
-          Kutsal Kitap’ın anlattıklarına hala inanıyorum.
-          Dinimi terk edip, bu yoldan gitmem.
-          Hala Allah’a dua ediyorum. Yaşamım böyle devam ediyor.
 
Dayandığın Darwin bile kendi teorisine inanmıyor. Darwin; “Ara geçiş formu bulunmazsa teorim geçersizdir” diye itiraf etmiştir. Ve, tek bir ara geçiş formu yoktur. Darwin: “Eğer gerçekten türler öbür türlerden yavaş gelişmelerle türemişse, NEDEN SAYISIZ ARA GEÇİŞ FORMUNA RASTLAMIYORUZ? …. Bu benim teorime karşı ileri sürülecek en büyük itiraz olacaktır.” (CHARLES DARWIN, THE ORIGIN OF SPECIES. S. 172,280)
 
Darwin: “Sayısız ara geçiş formu olmalı, fakat niçin yeryüzünde sayılmayacak kadar çok katmanda gömülü olarak bulamıyoruz? Niçin her jeolojik yapı ve her tabaka böyle bağlantılarla dolu değil?” (CHARLES DARWIN, THE ORIGIN OF SPECIES. S. 172,280)
 
Sayın Darwin, cevabı çok basit: ÇÜNKÜ TEK BİR ARA GEÇİŞ FORMU YOK.
Dolayısıyla: UYDURDUĞUN TEORİ GEÇERSİZ.
Herkes bunu anladı ama öğrencin Dawkins bu gerçeği anlayamadı.
 
Darwin’in öğrencisi Dawkins: boşa uğraşıyorsun. Dünya gençliği çok zeki ve akıllı. Araştırıyorlar, okuyorlar, inceliyorlar, modern bilimden istifade ediyorlar. İnternete giriyorlar. Gençleri kandırman bundan sonra imkansız. Artık gerçekleri gör.
 
 
ÜNLÜ ARAŞTIRMACI VE PAGAN DİNİ RAHİBİ OLAN DAWKINS OLAĞANÜSTÜ ZEKİ BAKIŞLARIYLA ATALARI OLDUĞUNU İDDİA ETTİĞİ HAYVANLARI KENYA'DA DETAYLI ŞEKİLDE İNCELERKEN –
 
Eski Mısır’da ve eski Sümer’de de pagan inancı vardı. Bütün canlıların çamurlu sulardan tesadüfler sonucu oluştuğunu savunuyorlardı. O devirde bu inancı savunan ve anlatan pagan rahipleri vardı. Dawkins de asrımızdaki pagan dini mensubu rahiplerinden birisidir.

DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler