DARWINİSTLERİN TESADÜF İDDİALARINA CEVAP

ETİKETLER:

14 Ağustos Cuma akşamı Haber Türk Kanalında yayınlanan Sansürsüz programındaki evrimci safsatalara anı anına Harunyahya.tv adresinden Oktar Babuna ve Cihat Gündoğdu cevap vermişlerdir.


 

Bakın, Darwinizm Allah`ın yaratdığını, Allah`ı inkar eden, bütün canlıları tesadüfen meydana geldiğini iddia eden bir pagan dinidir. Tabi ki, Allah`ın yaratmasıyla böyle bir iddia, böyle bir safsata bir arada düşünülemez. Zaten Ender Helvacıoğlu'nun kendi itirafı var. Tekrar okuyum size. Bakın, stüdyoda şuan kendisi. “Din ile, yaradılış ile evrim çelişmez” diyen bir bilimci kendisini bir teknesyen konumuna indirgemiş demektir. Bütün bunları söyleyip, hala bilimci olduğunu iddia ediyorsa da, sadece ve sadece felsefi ve toplumsal bakış açısından nasibini alamamış bir zavallı entellektüeldir. Yani evrimin, darwinizmi savunmasının tek nedeni ateizmdir. Dawkins diyor ki: “Darwin bir entellektüel anlamda tatmin olmuş bir ateist olmayı mümkün kılmışdır”. Soruyorlar Dawkins'e. Şunu söylüyor, diyor ki: “Beni bunun şahidi, bu konunun avukatı olarak görüyorlar ve bana soruyorlar. Doktor Dawkins: Evrime olan inancınız, evrim üzerinde çalışmalarınız sizi ateizme mi döndürdü? diye. Buna evet demek zorundayım”.

Tabi ki, ateizm adamı yapıyor darwinizm savunması. Devam ediyor Dawkins. Özellikle oluşturulmuş bir çeşit evrimi koruma lobbisi var. Bunların büyük bir çoğunluğunu ateistler oluşturuyor. İşte Darwinizmi savunulmasının sebepi, dünyadaki darwinist diktatörlüktür. Dünyanın yüzde doksanbeşinde Darwinizm resmi bir politika olarak savunulmaktadır. Darwinist diktatörlük tarafından. Hatta ünversitelerde darwinizme karşı çıkan en ufak bir anti darvinizt fikri ileri sürenler işlerinden atılmaktadır, profosörler. Hatta amerikalılar bununla ilgili bir film bile yaptılar. Filmin ismi, Expelt. İngilizce ismi, atılmış-kovulmuş anlamına geliyor. Ve burada Amerikadaki çeşitli ünversitelerden kovulan profosörleri, doçentleri sadece sadece Darwinizmin yanlış olabileceğini sorguladıkları için kovulan profosörleri ve doçentleri bu filmin konusu yapmışlar.  


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler