Allah, münafıkları cehennemle müjdeliyor

Adnan Oktar’ın 28 Kasım 2017 tarihli A9 TV sohbetinden

Münafıklar çok münasebetsiz ve çok akılsız oluyorlar. “Ya” diyor “ben size anlatamıyorum” diyor “münafıklık öyle zevkli ki” diyor “çok rahat anlatamam” diyor. “Sabah namazına kalkmıyorsun bir kere” diyor. “İslam’ı tebliğ etmek yok” diyor. “Sorumluluk yok hayvan gibi yaşıyorsun. Sokaklarda sürtüyorsun, hayatın hiçbir gayesi olmuyor kafana göre takılıyorsun. Birahaneye gidiyorsun, meyhaneye gidiyorsun. İçip sokakta bağırıyorsun her türlü kepazelik yapıyorsun. Müslümanlara saldırıyorsun. Hiçbir sorun çıkmıyor” diyor. “Acayip rahat” diyor. “Ne İngiliz derin devletiyle uğraşmaya gerek var” diyor “ne Darwinizm’le, ne materyalizmle. Ne kitap dağıtmaya gerek var. Ne Kuran mucizelerini anlatmaya gerek var, ne iman hakikatlerini anlatmaya gerek var” diyor. “Ne küfrün yaptığı saldırılara cevap vermeye gerek var. Bayağı rahat” diyor. Cehennem yataklarında da rahat edeceksiniz. Allah diyor ki “müjde ver onlara” diyor. Cehennem yataklarından bahsediyor Allah. Ateşten oluşan cehennem yatakları. “Dar hücrelerde” diyor ama “onlara müjde ver” diyor biz de onlara müjde veriyoruz.

Diyor ki “eğleniyoruz, yaşıyoruz, geziyoruz oraya buraya gidiyoruz. Bayağı rahatmış” diyor. Homoseksüellik yapıyor. Çakallık yapıyor, hırsızlık yapıyor. “Özgürüz bayağı değişik bir şeymiş” diyor. Ahiretteki halini de göreceksin demektir. Allah diyor ki “bekleyedurun.”


ADNAN OKTAR: Münafıklar çok münasebetsiz ve çok akılsız oluyorlar. “Ya” diyor “ben size anlatamıyorum” diyor “münafıklık öyle zevkli ki” diyor “çok rahat anlatamam” diyor. “Sabah namazına kalkmıyorsun bir kere” diyor. “İslam’ı tebliğ etmek yok” diyor. “Sorumluluk yok hayvan gibi yaşıyorsun. Sokaklarda sürtüyorsun, hayatın hiçbir gayesi olmuyor kafana göre takılıyorsun. Birahaneye gidiyorsun, meyhaneye gidiyorsun. İçip sokakta bağırıyorsun her türlü kepazelik yapıyorsun. Müslümanlara saldırıyorsun. Hiçbir sorun çıkmıyor” diyor. “Acayip rahat” diyor. “Ne İngiliz derin devletiyle uğraşmaya gerek var” diyor “ne Darwinizm’le, ne materyalizmle. Ne kitap dağıtmaya gerek var. Ne Kuran mucizelerini anlatmaya gerek var, ne iman hakikatlerini anlatmaya gerek var” diyor. “Ne küfrün yaptığı saldırılara cevap vermeye gerek var. Bayağı rahat” diyor. Cehennem yataklarında da rahat edeceksiniz. Allah diyor ki “müjde ver onlara” diyor. Cehennem yataklarından bahsediyor Allah. Ateşten oluşan cehennem yatakları. “Dar hücrelerde” diyor ama “onlara müjde ver” diyor biz de onlara müjde veriyoruz. Diyor ki “eğleniyoruz, yaşıyoruz, geziyoruz oraya buraya gidiyoruz. Bayağı rahatmış” diyor. Homoseksüellik yapıyor. Çakallık yapıyor, hırsızlık yapıyor. “Özgürüz bayağı değişik bir şeymiş” diyor. Ahiretteki halini de göreceksin demektir. Allah diyor ki “bekleyedurun.”


DEVAMINI GÖSTER