Adnan Oktar: Hakkımdaki Tüm Davalardan Beraat Ettim, Adli Sicil Kaydım Tertemiz.

ETİKETLER:

Adnan Oktar’ın 9 Temmuz 2016 tarihli A9 TV röportajından


ADNAN OKTAR: Adli sicil kaydım var mı sizde?

 KARTAL GÖKTAN: Evet var Adnan Bey.

ADNAN OKTAR: Göster. Ne yazıyor? Oku baştan itibaren.

KARTAL GÖKTAN: Adalet Bakanlığı, Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü. Kimlik bilgileriniz var, Adnan Oktar, baba adı, doğum yeri Ankara 1956. Yukarıda kimlik bilgileri bulunan şahsın adli sicil kaydı yoktur. Yukarıda kimlik bilgileri bulunan şahsın adli sicil arşiv kaydı yoktur.

ADNAN OKTAR: Ne demek bu? Trafik cezası bile yok, trafik suçu bile yok hiçbir şey yok.

OKTAR BABUNA: O kadar dava açıldı Hocam, hepsinden beraat.

ADNAN OKTAR: Tamamından beraat ettim. Bu adli sicil kaydını bütün basına gönderelim. İkide bir durup durup aynı şeyi soruyorlar, yok kokainden ceza almıştın, yok bilmem neyden ceza almıştın kardeşim hiçbir şeyden ben ceza almadım hepsinden beraat ettim. Amerikan tıraşı yapıyorlar yanlış yani yanlış berberlik yapıyorlar öyle berberlik olmaz.

BEYZA BAYRAKTAR: O kadar tuzağı düzenlediler ama?

ADNAN OKTAR: Tabii bütün güçleriyle uğraştılar, bütün güçleriyle uğraştılar onun için hem yerli basına gönderelim, hem yabancı basına gönderelim tamamını buna rağmen anlamıyorlarsa artık ben onlara diyecek sözüm yok, bir sorun var demektir. Duruyor duruyor yok kokainden ceza aldı, yok işte bilmem çeteden, çüteden ceza aldı, kardeşim ben hiçbir şeyden ceza almadım. Bütün iftiralardan müberra hale geldim ve hepsinden beraat ettim, bırakın bu işleri. Hiçbir oyun bana sökmez inşaAllah. Bunu hem Twitter’da yayınlayalım, hem Facebook’ta yayınlayalım bir daha bu tipler anlamazdan gelip yanımıza gelirlerse gösterirsiniz buradan. Yabancı gazeteciler falan da öyle, ya diyor “üç yıl hapis almışsın, yok beş yıl hapis almışım” ya kardeşim yok işte yok, istiyorsun sen ama yok, çok istiyorsun ama yok hepsinden beraat ettim. Evet, bunu her yerde yayınlayalım. Bunu her yere gönderirsiniz özellikle yabancı basına da gönderelim. Onlar bir kısmı hiç anlamıyor “ya hapis yatmışsın” diyor Kardeşim berat ettim diyorum beraat böyle bir şey yok. Sen ne kadar istesen de beraat ettim ceza almadım. Çok istiyor ceza almış olmamı. Hiçbir konuda, hiçbir şekilde ceza almadım ben. Devam eden de hiçbir dava yok benimle ilgili, durup durup aynı soruyu soruyorlar ben de anlamıyorum anlamamalarını.

OKTAR BABUNA: Trafik cezanız bile yok.

ADNAN OKTAR: Tabii.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler