Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (20 Ekim 2016; 22:00)

ŞEHİTLERİN YAŞADIĞI MAKAM AYRI. BİR NEVİ RÜYA ALEMİ GİBİ, YİYİP İÇİYORLAR, İBADET EDİYORLAR AMA ÖLÜ DEĞİLLER, DİRİLER

Şehitler makamı bir nevi rüya gibi. Şehit tam mantığını bulamıyor. Ama ölmediğinden emin. Çünkü bir kesinti yok. Hayatı devam ediyor. Yiyor, içiyor normal insan gibi yiyip içiyor, ibadet ediyor. İbadet ediyorsa nasıl ölmüş olsun ki. Ölmediğinden emin oluyor ama çıkaramıyor. Rüyada nasıl biz mantığını çözemiyoruz? Rahat rahat yaşıyoruz rüyada. Bir sorun oluyor mu rüyada? Bayağı eminiz kendimizden. Normal hayat yaşadığımızdan bayağı eminiz. Bize biri rüyadasın demedikten sonra. Yahut kendimiz fark etmedikten sonra mümkünü yok bilmiyoruz. Şehit de bilmiyor. Sadece keyif rahatlık içinde yaşar. Allah’ın işte hayat boyutlarından bir tanesi.

 

MÜNAFIKLAR VE DERİN DEVLET İNTERNET TEKNOLOJİSİNİ KENDİLERİNCE İYİ KULLANIP GİZLİ SEMBOLLERLE HABERLEŞİYORLAR VE BİRBİRLERİNİ BULUYORLAR

İngiliz derin devleti de müthiş sistemler geliştirmiş internette, bu alçaklara bunları gizlice sunuyorlar onların da muazzam imkanları oluyor o yüzden. Bütün pislik ağını bu şekilde kurmuş durumdalar. Kendi aralarında hesaplaşma, kendi aralarında konuşma, her türlü melaneti işleme için her türlü imkanı sağlamış İngiliz derin devleti. Onun için Japonya’daki bir elemana da çok rahat ulaşabiliyor, Londra’daki bir elemanlarına da çok rahat ulaşabiliyorlar. Birbirlerini tanıma sistemlerini de anlattım. Adam mesela Galata Köprüsü’nü gördü mü bitiyor, fil gördü mü bitiyor yahut Galata Kulesi’ni gördü mü bitiyor yahut Galata’dan herhangi resim çünkü eskiden İngiliz derin devletinin hakim olduğu yerler orası, bir hatıra olarak onların önemli gördüğü bir şey veyahut İngiliz bayrağının renkleri, klasik bir laciverti var onun ve klasik bir kırmızısı var İngiliz bayrağında falan o tam o tonları kullanıyor mesela oradan anlaşılıyor. Veyahut mesela bir homoseksüel heykel ama en ziyade bütün tanıdıkları hep böyle Darwinist, homoseksüel, ateist efendim ipini sapını koparmış adamlar, her çeşit adam yani bir tek onlar değil yani. Ama hep böyle isyankar topluma insanlara isyan etmiş, enaniyetli, hırçın, saldırgan, bir türlü ruhi denge tutturamayan manyak tipler ama bunlardan bir tanesini bulursa bir Müslüman bayağı sevinsin çünkü Alaeddin’in lambasının içerisindeki iblis gibi yani onu orda koruyup kollayacaksın ki şeytanın bütün özeliklerini görebilesin.

 

ŞEYTANI TANIMAK İÇİN HER MÜMİN TOPLULUĞUNUN MÜNAFIĞA İHTİYACI VARDIR. MÜNAFIĞIN YAPTIĞI PİSLİKLERİ TAKİP EDEREK ŞEYTANIN KİRLİ MESLEĞİ GÖRÜLÜR

Şeytanı tanımak için her mümin topluluğunun münafıklara ihtiyacı vardır yani münafığı apar topar göndermek değil de onu efendim bir kobay gibi besleyip onun yaptığı bütün pislikleri takip ederek şeytanın sanatını, kirli sanatını görmek lazım. Şeytanın kirli mesleğini görmek lazım çünkü bunlar av köpeği gibi kullanılabilecek tiplerdir yani burunlarının koku alma gücü yüksektir yani bunu bıraktığında hemen gider şeytanı bulur ama sen bulamazsın. Mesela iblisin adamlarını hemen gider bulur o, sen bulamazsın. Onun için yani Müslümanlar münafık beslediklerinde bundan hiç gocunup rahatsız olmasınlar ama tabii çok iyi kafa çalıştırmak lazım yani münafık avuçtaki ateş gibidir yani tehlikeli bir mahluktur. Çok iyi bir akıl iyi bir dikkat gerektirir yani şehir akımıyla oynuyor gibidir yani çok dikkatli olmak lazım. Münafığın sağı solu da belli olmaz yani çok dikkat etmek gerekir.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler