Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (17 Ekim 2016; 18:00)

PEYGAMBERİMİZ (SAV)’İN DABIK’LA İLGİLİ HADİSİ AYNISIYLA TAHAKKUK ETMİŞ DURUMDA

Sadece Irak ordusu ve polis güçleri. Yani IŞİD orayı boşaltmış onlar da oraya giriyor. Tam hadiste belirtildiği gibi Dabık’a 80 ülke yani 80 milletten askerler girdi hakikaten, aynı Peygamberimiz (sav)’in söylediği gibi. Şöyle, mesela Fransız askerleri var ama içinde yüz Faslı var, yüz Cezayirli var, yüz Mısır kökenli var dolayısıyla o 80 milletin hatta üstünde bile oluyor. 80 milleti çok anlamında söylüyor Peygamberimiz (sav). 80 milletin üstünde asker Dabık’a girdi şu an. Aynı hadiste belirtildiği gibi “Ahir zamanda Hz. Mehdi (as) devrinde Dabık’a inerler” diyor. Bir rivayette “70 sancak” bir rivayette de “80 sancakla” diyor yani 80 millet, 80 milletin askeri. Aynı şekilde geldiler. Şimdi orada yine büyük bir çatışma da bekleniyor. Ama hadis tahakkuk etti. Çünkü bak 80 millet, asıl belirtilen bu, 70 yahut 80 sancakla yabancı” yani hadiste geçen şekilleriyle. Mesela Ben-i Asvar deniyor, efendim, Ehli Salip deniyor birçok ifade var. Hadis zamanlaması açısından çok manidar. Tam belirtildiği şekilde ve tam yerinde. Şimdi de bölgede büyük bir savaş olacağını söylüyor Peygamberimiz (sav). Ama zaten büyük savaş halen devam ediyor. İnsanların bir kısmı denizde şehit oluyor, bir kısmı bombardımanla, işte bir kısmı tanklarla toplarla şehit ediliyor. Bu savaş zaten bütün şiddetiyle devam ediyor şu an. Her yerde Müslüman şehit ediliyor, çocuklar, kadınlar şehit ediliyor. Aynı Peygamberimiz (sav)’in söylediği gibi.

Hadiste diyor ki Resulullah (sav): “Ahir zamanda Mehdi devrinde Irak’taki masum insanlar Şam’a doğru sığınma yeri ararlar.” Bak Irak ve Şam ikisinde de var. “Şam yeniden yapılanır, Irak da yeniden yapılanır.” Yeniden tamir edilir düzeltilir diyor. Yani yıkılır yeniden yapılır. Kenzül Ummal, Kitabul Kıyame, Kısmul Efal, cilt 5, sayfa 254, El Muttaki’nin.

“Şam’da fitneler bir taraftan sakinleştikçe diğer bir taraftan alevlenir.” (Risaletil Hurucul Mehdi, sayfa 63) Bir yerde sakinleşiyor gibi görünüyor yeniden alevleniyor. Diyorlar ki “barış anlaşması yaptık ateşkes yaptık” diyorlar. Biliyorsunuz değil mi? Bak ne diyor “Şam’da fitneler bir taraftan sakinleştikçe diğer bir taraftan alevlenir.” Yeniden başlıyor bu sefer. “Ve sonra onlar ateşkesi bozacaklar” Ehli Kitap. Yani yabancı ülkeler, “Rum” diyor yani yabancı. Yahut Ehli Salip deniyor. Hadislerde çeşitli şekillerde geçiyor. Yani Müslüman olmayan diğer güçler, Müslümanlarla çatışan güçler. “Ve sonra onlar ateşkesi bozacaklar” bak önce bir ateşkesten bahsediyor görüyor musun? Ateşkes yaptılar, değil mi? Bozdular “ateşkesi bozacaklar” diyor söylüyor hadiste. “Sonra size 80 sancakla gelirler.” Yani 80 ayrı milletten gelirler Dabık’a. Ve her bir sancak altında 12 kişi bulunacaktır. Buhari’de hadis bu Avf bin Malik’ten rivayet ediliyor.

Dabık burada ismi geçen yerlerden bir tanesi yoksa sadece Dabık’ta olacak değil. Yani bölgede genel olarak olacağı hadislerden anlaşılıyor. Tek bir bölgeden bahsedilmiyor.

Irak Savaşı’nda işgalci ordu çok uluslu olacak. Bunu Tevrat da belirtiyor. Bak Yeşeya 13/4’te Peygamberimiz (sav)’in hadisine uygun olarak “Biraraya gelmiş ulusların ve krallıkların gümbürtüsünü dinleyin.” Ahir zamanda olan olay anlatılıyor. “Dağlardaki kalabalığın gürültüsünü dinleyin, büyük bir halkın sesini andırıyor” diyor. (Yeşeya 13/4)



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler