Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (11 Eylül 2016; 20:00)

MASONLUĞUN MEHDİYET'LE BAĞLANTILI OLDUĞUNU MASONİK SEMBOLLERDEN ANLIYORUZ

Masonluk çok eski bir tarikat yapılanması. Hazreti Süleyman (as) devrinde en geniş güce kavuşmuş görünüyor. Bütün sistemde, bütün yapıda sembollerin hep Mehdiyet’le, dünya hakimiyetiyle, İslam'ın dünya hakimiyetiyle ilgili olduğunu görüyoruz. Düğüm mesela düğümün çözülmesi, iç içe geçmiş A harfleri, A harflerinin ortasında oluşmuş O harfi, Alfa ve Omega. İncil'de de vardır biliyorsunuz, Alfa ve Omega. Masonluğun dinsiz ateist insanları da İslam'ın dünya hakimiyeti için kullanan bir örgüt olduğu anlaşılıyor. Abdülhamit devrinde devlete tam hakimdi Masonluk, tam anlamıyla. Kelimenin tam anlamıyla hakimdi. Osmanlı paşaları, tek tek sayarım şimdi, büyük bölümü Masondu. Osmanlı padişahlarından var, Mason olan padişahlar var. Şeyhülislamlardan var Masonlar. Hepsi belgeli.

 

BAZI MASONİK SEMBOLLER VE ANLAMLARI

Güneş aydınlanmayı, Mehdiyet ışığını; o el Mehdiyet’ in elini, dünyayı imar edeceğini, mükemmel bir mimariyle dünyanın inşa edileceğini anlatıyor. Pergel ve A harfi de bir Masonik sembol evet. Güneş ay ve yıldız. Kuran’da geçen sembollerdir. Kuyruklu yıldız, Mehdiyet’in çıkış alameti olarak onu ifade eder. Güneş ve ayda olacak alametler ona işaret eder. Göz şeklinde olması da Allah’ın bizi gördüğüne işaret eder.

Jakin ve Boaz Sütunları Hz. Süleyman (as)’ın Mabedi’ni anlatıyor. Mabedin yeniden kurulacağını ve mükemmel bir sanatın icra edileceğini anlatıyor. Mehdiyet’in mühim amaçlarından birisi de Hz. Süleyman (as)’ın Mescidi’nin yeniden kurulmasıdır. Masonluğun en mühim amaçlarından biri de odur. Yeniden Hz. Süleyman (as)’ın Mescidi’nin oluşması.

Arı kovanı. Ve arılar. Yani Mehdiyet’in arı kovanındaki arılar gibi çalışacağı, hadislerde de var biliyorsunuz. “Arı beyinin etrafında toplanmış gibi toplanırlar.” diyor. Mehdi (as)’nin hizmetinde olacak talebelere işaret ediyor ve çok çalışkan olacaklarına işaret ediyor.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler