Sayın Adnan Oktar'ın 1 Eylül 2016 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 1 Eylül 2016

 

Deccaliyet Yanlıları Sevgiyi, Nezaketi, Adabı Bilmez. Deccaliyet Yanlıların Ağzından Pislik Akar, Mehdiyet Yanlıları İse Nur Gibidir

Kafa karıştıracak bir şey yok. Nihayetinde koskoca evrende dünya misket kadar bile değil uzaktan baktığında. Leblebi kadar biraz daha yakından. Leblebi kadar dünyada Allah deccal yaratıyor. Onun her tarafı deccal olsa ne olur yani? Deccal olsan kaç yazar? Allah için hiçtir. Ama mücadele istiyor Allah. Mehdiyet’le deccaliyetin mücadelesi o. Kardeşlerimiz şaşıyor mesela deccal yanlılarının ağzı bozuk olmasına hayret ediyorlar. Yani deccal mi olmasın o zaman, neyi kastediyorsunuz? Firavun olacak, deccal olacak, Nemrut olacak ve mücadele edecek. Yani o mücadele belli bir süre sürüyor zaten. Çok kısa yani dünya zamanına göre çok kısa. Şimdi o mücadelenin içindeyiz biz.

Mesela önümüzdeki ayda da büyük olaylar olacak, hadise göre. Telaş edecek bir şey yok. Deccal mutlaka yenilir. Şimdi de böyle ağzını bozanlara kardeşlerimiz öfkeleniyorlar. Gerek yok. Bu adamların bizi izlemesi önemli. İzlesin, bunlar zamanla düzelirler. Acele etmenize gerek yok. Mesela bir ay sonra, on beş gün sonra bazen bir yıl sonra düzeliyorlar. Tabii ki deccal zehirlemiş onları. Darwinist-materyalist sistemle zehirlenmişler. Ne bekliyordun? Zehir verirsen zehirlenir adam. İlaç verirsen tedavi olur. Şimdi ilaç almak için geldiğine göre ilacı alacak. Bağırıp çağırırsan eczaneden döner. Olmaz. Sakin, sessiz dinlemelerini sağlarsak yeterli olur.

 

Allah'ın Her Yerde Gürül Gürül Anılması, Özgürlük Mehdiyettir. İnsanlar Şu An Buram Buram Mehdiyeti Yaşıyor Ama Çoğu Fark Etmiyor

Bir de iman etmeyenlerin çokluğundan çok telaş ediyorlar. Bak şimdi sır perdesi kaldırılsa, biz ne kadar azmışız diyeceksin. Perde kalksa nefesin kesilecek. Bir de bakacaksın ki bir avuç Müslüman var. Perdede sana çok gösteriliyor küfür. Zannettiğin gibi değil. Allah onlar ölüdür diyor. Ölü demek ne demek? Yok demektir. Yani sana öyle gösteriliyor. Eğer sana öyle gösterilmezse imtihan olamazsın. Ayette de var; onlar size çok gösteriliyordu diyor. Nihayetinde Allah’ın dediği oluyor mu olmuyor mu sen ona bak. Darwinizm yıkıldı mı Türkiye’de? Yıkıldı. Hani yıkılmazdı? Yıkılıyor. Hani Kuran okuyan, Kuran tilavet eden cumhurbaşkanı olmazdı? Oldu bak, yeri göğü inletiyor Cumhurbaşkanı. Camide Kuran tilavet ediyor. Böyle bir Cumhurbaşkanı tahayyül ediyor muydunuz? Genelkurmay’da cuma namazı kılınıyor, Genelkurmay Başkanı da katılıyor, beraber, komutanlar. İşte bu Mehdiyet’tir. Mehdiyet’i şu an buram buram insanlar yaşıyor ve yaşayacaklar da. Cumhurbaşkanlığı’na ait arazide yapılan camide Nakşibendi zikri yapılıyor. Yer gök inliyor. Kadiri zikri yapılıyor. Bu nedir? Mehdiyet. Bu özgürlük demektir. Daha da özgür olacağız, daha demokrat olacağız. Avrupa demokrasisi, Amerikan demokrasisinden daha ileride olacağız.

 

(Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Yeşilvadi Mahallesi’ndeki on beş hane dört yıldır yaz mevsiminde içme suyu sıkıntısı yaşıyor. Mahalle sakinleri su ihtiyacını karşılamak için yaklaşık beş yüz metre uzaklıktaki dereden bidonlarla su taşıyorlar. Genelde bu işi kadınlar yaptığı için çok zorlanıyorlarmış. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne müracaatlarına rağmen sorunlarının çözülmediğini belirten vatandaşlar sıkıntının giderilmesini istiyor.)

Hemen gereği yapılsın. Bu güzel insanlar üzülmesin. Gündemde tutalım, yarın dilekçe de verelim.  Gereği yapılsın.

 

Allah'ın Sanatını Bilmek Çok Hayati Bir Konudur. Allah'ın Sanatını Bilmek Hafızada Tutmak Ve Hayretini Yaşamak İçin Dua Etmek Gerekir

Allah’ın sanatını bilmek çok önemli, hayati bir konudur. Allah’ın istediği temel konulardan birisi odur; sanatının bilinmesi. Çünkü sanatı olacak, sanatını bilmeyeceğiz, çok korkunç olur. Sanatını bilmek, hafızada tutmak, o çok önemli. Allah’a dua etmek lazım onun için. Hafızada tutmak ve hayretini yaşamak. Hayretini yaşamıyorsa insan hastadır. Mutlaka hayretini yaşamak lazım. Sanatını bilip hayretini de yaşarsan, iman sarhoşluğu içinde yaşarsın. İman sevinci içinde yaşarsın. Bu çok önemli.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler