Sayın Adnan Oktar'ın 28 Ağustos 2016 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 28 Ağustos 2016

 

Atomdaki, Moleküldeki Akıl Çok Şaşırtıcı. Deccaliyetin Büyü Etkisi Nedeniyle İnsanlar Nefes Kesici Harikaları Normal Karşılıyor

Allah’ın sanatını unutmamak çok önemli. Ona çok dikkat etmek lazım. Çok müthiş özen var insanın yaratılışında. Mesela hücredeki özen, kromozom, kofullardaki akıl, atomdaki akıl. Onun üstünden geçiyorlar yani o da ayrı bir şeytanın oyunu. Çünkü molekülün aklının, kıyaslanamayacak derecede insan aklından üstün olduğu anlaşılıyor. Molekülde nefes kesecek bir akıl var. Bunu bir şekilde insanların dikkatinden kaçırmayı bir nevi büyü ile başarıyorlar, hipnozla. Sıradan bir insana bunu anlatsan aklı gider. Kromozomlardaki moleküllerin aklını görse. Çünkü molekül çok küçük bir şey, kapsamlı bir şey değil ama insan beyninden daha gelişmiş. Ama hücre içindeyken bu aklı gösteriyor. Serbest olarak bu aklı göstermiyor. Onun mükemmelliğini ve şaşırtıcılığını, şok edici yönünü deccal büyü ile insanların kafasından siliyor. Beyni adeta uyuşturuyor. Beyne akıl almaz bir güçle etki ediyor. Yoksa insanlar şok olur yani molekülün aklını gördü mü. Çünkü alıyor sırtına parçayı alıp götürüyor. Arkadaşı geliyor bak simsiyah karanlık bir alemde. Ya diyor, burada bir parça var, bozuk bu diyor. Bunu sökelim arkadaş, bize yardım edin diyor. Adamlar iki taraftan çekiyorlar ayırıyorlar o bozuk parça oradan özenle sökülüp çıkarılıyor. Sonra hemen diyorlar ilgili parçayı getirin. Koful mitokondri her şey devreye giriyor. Özel olarak imal ediliyor, alakasız bir yerden alıp getiriliyor imal edilmiş parça. Açısı, konumu, oturtuluşu, şekli tamamen orijinal olmak şartıyla oraya yerleştiriliyor, kontrol ediliyor. Sonra kapatın diyor kapatıyor. Şimdi bunu yapan molekül. Bunu anlatırken biyoloji dersinde insanlar bunu böyle böyle yapıyor diyor. İyi güzel diyor. Bu nefes kesen bir büyü ile elde ediliyor. Çok şaşırtıcı bir büyü ile. İnsan beyni buna böyle reaksiyon göstermez normalde. İnsan beyni şoka girer bunda. Sanki uyuşturucu verilmiş gibi çok yüksek dozda uyuşturucu verilmiş gibi insan beyni uyuşuyor ve bu akıl almaz hayretler içinde kalacağı, şoka gireceği mükemmelliği alelade görüyor. İşte şeytanın yaptığı büyü bu, deccaliyet. Mesela kafayı boş şeylere ayırttırıyor. Maç, kavgalar, günlük siyasi çekişmeler, büyüklük özlemi. Asıl harikalardan hayret edici yönlerden insanların dikkatini kaçırtıyor.

 

Lenin Hayal Vehim Konusundan Neden Çekiniyordu?

Beynin içinde bir alem var. Düşün, şu ana kadar maddeyi gerçek olarak, beynindeki ekranın dışında bak, beynindeki monitörün dışında seyreden tek bir canlı olmamış. Beyindeki monitörün dışında görüntüyü seyreden hiçbir bilim adamı, hiçbir insan, insanın ilk yaratılışından itibaren olmamış. Herkes dış alemi beyindeki monitörden seyrediyor. Monitörün başında seyrediyor. Hiç kimse o beynin dışına çıkıp, monitörün dışına çıkıp dışardaki alemi görmemiş. O monitöre bilginin nereden geldiği de şu ana kadar hiç kimse tarafından bilimsel metotla tespit edilememiş. İmanla biliniyor ama bize göre tabii Allah yaratıyor, onlara göre de bu hiç düşünülmemesi gereken bir konu. Lenin diyor ki “Sakın bu konuya girmeyin” diyor bak. Lenin’e soruyorlar bu konuyu. Aman diyor bunda kaybolur gidersiniz diyor. Mağlup olursunuz diyor. Bu konu açılınca bu konuyu kapatın diyor, hiç girmeyin bu konuya diyor. Bu baş edilecek gibi bir konu değil diyor. Çünkü kendi de anlıyor beyninin içinde yaşadığını. Bu bizim mağlup olacağımız bir konu diyor buna girmeyelim diyor. Çözülecek gibi de değil diyor. Onun için insanları sürekli böyle boş işlere çekiyorlar. Uyanık olmak lazım.

 

Cenab-ı Allah’la Hayret Makamında Sürekli Bağlantıda Olmak Lazım, Şaşırma Ve Hayret Makamında

Allah’ın her yaptığı şey acayiptir, şaşırtıcıdır. O hayret makamından hiç çıkılmaması lazım. Sürekli şaşıracaksın. Şaşırmamızı engelleyen, insanların şaşırmasını engelleyen deccaliyettir, şeytandır. Beyninin şaşırma gücünü inhibe ediyor etkisiz hale getiriyor. Mesela bomba patlıyor değil mi insan heyecanlanır. Çok sakinse ne diyorlar şoka girdi diyorlar. Karşısında adamlar öldürüyorlar. Bomba patlıyor eli yüzü yırtılıyor falan. Akıl almaz sakin oluyor. Nasılsın diyor, iyiyim diyor. Ne oldu buna diyorlar, şokta diyorlar. İptal yani normal reaksiyon gösteremiyor. İnsanları da işte şeytan, deccaliyet şoka soktu. Şokta insanlık. Darwin diyor ki “tesadüfen yaratıldınız” diyor. Amenna kabul ettik deyip secdeye gidiyorlar, kabul ediyorlar. Her şey tesadüf diyor. Bütün meyveler, portakallar, elmalar, kavun, karpuz, kiraz, mandalina, insanlar, hayvanlar bütün alem her şey tesadüfen oldu diyor. Kromozomlar çekirdek. Amenna ve saddakna kabul ettik diyorlar şeytana. Bilmeden, farkına varmadan bunu diyorlar. İşte bunu yıkacak olan da Mehdiyet. Yoksa öyle okullarla olmaz, tabii o bir ön kapı açar ama olmaz.

 

Türkiye’de Olan Olayların Hepsi Ledün İlminin Kapsamı İçerisinde Oluyor

Yani biz eleştiriyoruz şöyledir böyledir konuşuyoruz falan ama batınını detaylı açıklamıyorum. Yani hepsi ledün ilminin, ilmi batının gereği olarak oluyor, yoksa Mehdiyet gelişmez. Mehdiyet’in gelişmesi için Hızır (as) kıssasında da bu belirtiliyor, zaten Kehf Suresi Mehdiyet’i anlatan bir suredir. O surede ilmi batının önemi açıklanıyor, bir tek orada anlatılıyor batın ilmi. İlmi batın olmadan İslam hakim olmaz, bu Allah’ın sünneti. Hazreti Musa (as) devrinde de ilmi batınla oldu, Hazreti İbrahim (as) devrinde de ilmi batın. Zaten nereden baksan mesela, Hazreti İbrahim (as) kıssasında ilmi batın hemen kendini gösterir. Mesela ayet vardır. Ben hastayım, diyor. Mesela ilmi batın, açıklanmıyor dikkat ederseniz detaylı, sonra yanından kaçıyorlar, o kadar. Batın ilmi olduğu için Cenabı Allah onun hakkında detaylı bilgi vermemiş. Hakimiyet için bu gerekiyor. Mesela adamları kızdırıyor, ilmi batın. Adam Hazreti İbrahim (as)’i mancınığa koyuyor, atıyor, ilmi batın. Batın ilminin gereği olarak oluyor. Mesela, düştüğü yer havuz, su yine ilmi batın devrede. Ne şekildedir? Detayına girersek gelişir de gelişir ama ilmi batın şarttır. Mesela, Hazreti Musa (as)’nın yetiştiği yer mason mabedi, yani ta çocukluğundan itibaren mason mabedinde yetişiyor. Delikanlı oluncaya kadar, ileri yaşlara kadar mason mabedinde ve mason kültürünü tam anlamıyla alıyor. Bütün ritüelleri her şeyi biliyor. Şimdi biraz daha açıklama yapsak batın ilmine girer. Mesela Hazreti İbrahim (as)’in yetiştiği yer, Nemrut’un sarayı mason mabedidir. Bakın Nemrut harabelerine, hepsi masoniktir ve dağın tepesine mason mabedi kurdukları görülüyor, dev bir mason mabedi.

 

Kendine Saygısı Olunca İnsan Güzel Oluyor, Değer Verilince Güzel Oluyor

Genç kızları çok eziyorlar dışarıda, benim gördüğüm. Okullarda, üniversitelerde, lisede, ailesi, mahalle arkadaşları… Kız çocuğu ne kadar direnebilir? Çok eziyorlar yani. Eline ne geçecek o ezilince, ferahlayacak mısın? Ne yapacaksın? Çocuğa kendini saygıyı kaybettirince ferahlıyor yeni bir av aramaya başlıyor, bu çok büyük bir ahlaksızlık. Genç kızın, kendine saygısını muhafaza etmek, ona hürmet etmek, nezaket göstermek, koruyup kollamak çünkü o bir sanat eseri. Sen onu özenle ayakta tutarsın. Sen var gücünle onu ezmeye kalkarsan, kendini de ezmiş olursun, cehennemini meydana getirirsin. Çok büyük bir akılsızlık olur.

 

(Van’da PKK’nın karayoluna sakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı. Hakkari Şemdinli’de ise PKK ile çıkan çatışmada iki asker yaralandı. Siirt’te ise PKK’nın korucuların görevden dönerken kullandığı yolda patlattığı bomba sonucu beş korucu yaralandı.)

Kardeşim bu muntazam devam edecek anlamına geliyor. Bunun için çok fazla insanın görev alması gerekiyor. Az insan görev alırsa böyle olur. Yani hırsız ne zaman geliyor? Mahalle boş, herkes tatilde, ortada polis yok eve giriyor. Ama mahalle kalabalıksa, ışıklar yanıyorsa hırsızlar gelmiyor. Her yeri sen aydınlatırsan, her yerde insan olursa, her yerde polis yetkisinde vatandaş olursa konu biter. Mehdiyet’in gücü oradan geliyor zaten. Mehdiyet de herkes görevli oluyor, yani çocuklara varıncaya kadar herkes görevlidir. Herkes vatan millet bayrak için gayret eder. Belirli insan grubu görevli olunca, o insan sayısı yeterli olmuyor.

 

İstesin veya İstemesin Herkes Mehdiyet'e Hizmet Eder

Sen kaderin sevki ile bilmeden veyahut bilerek, iradenle veya iradesiz Mehdiyet’e hizmet edeceksin. Herkes nasıl hizmet ediyorsa, hiç kimse bunun dışına çıkamıyorsa ama hiç hiç kimse dışarı çıkamıyorsa sen de bunun dışına çıkamazsın. Allah bütün dünyayı kilitledi Mehdiyet üzerine. Mehdiyet’e hizmet etmeyen tek bir fert yok şuan. Mehdi kan durdurucudur. Hükümet Mehdiyet’e bütün gücü ile hizmet ediyor şu an. Mehdiyet şu an dünyanın üstüne kilitlendi. Bunun çıkışı yok. İngiliz derin devleti de şu an Mehdiyet’in emrindedir. İstese de istemese. Ama batın yönünde. Ledün yönü ile hizmet etmekte.

 

Darbe Girişiminin Başarısız Olması Mehdiyet'in Bereketiyledir

Devlet tabii kendine abanarak çok ciddi şekilde abanarak koruyor. Buna şaşırmak çok ayıp ve abes olur. Çünkü devlet yıkılırsa millet de yıkılır. Çok büyük beladan döndük çok büyük bir felaketten döndük Allah’a şükür. Mehdiyet’in bereketiyle. Nasıl kıyametin gelişine engel ise Mehdi (as), felaketin de gelişine engel oluyor Mehdiyet. Allah vesile etti yoksa bu darbe muazzam organize edilmiş, çok planlı hazırlanmış, olmamasında hiçbir mantık yok. Normalde eş zamanlı olarak hem Başbakanı hem Cumhurbaşkanını şehit edeceklerdi fakat beceremediler Allah ayaklarına doladı. Bu Mehdiyet’in bereketiyle olan harika bir olaydır.

 

Hz. Mehdi ve Hz. İsa Zannı Galip ile Tanınacaktır

Zannı galip konusu bilinmiyor olabilir. Cenabı Allah diyor ki mesela “siz göreceksiniz ayetlerimi” zannı galip ile yani Kuran gibi farziyet yoktur. Biz Yecüc Mecüc’ü görürüz zannı galip ile Mehdi’yi zannı galip ile, İsa Mesih’i zannı galip ile. Hepsi zannı galip iledir.

 

(Cizre’de şehit olan 32 yaşındaki Mehmet Dama’nın cenazesi memleketi Afyonkarahisar’da 15 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi. Şehit Mehmet Dama’nın eşi Sümeyra Dama ‘biz şehit eşiyiz, biz şehit ailesiyiz annem ağlamayacağız, düşmanımızı sevindirmeyeceğiz’ dedi.)

MaşaAllah. Ehl-i nur tertemiz bir insan. Müslümanca mümince konuşmuş, Kuran ahlakıyla konuşmuş. Sen de gideceksin hepimiz gideceğiz yani ama o, gecesi olmayan cennet gibi bir yere süratle gitmiş. Biz binbir eziyetten sonra Allah nasip ederse gideriz. Dolayısıyla o kardeşimizin konuşması şirkten uzak, anti şirk bir üslup, Müslümanca, veli üslubu, mümin muttaki üslubu. Biz şirk üslubunu kabul etmeyiz. Eski Hititlerin, eski Yunan’da yaptıkları efendim eski Mısır’da olanlar Müslüman’a yakışmaz. Kuran Müslümanıyız muvahhidiz, bize bu tarz güzel konuşma yakışır. Tebrik ediyorum annemizi, yakışanı yapmış.

 

Fil Suresi'nden Deccaliyetin Mağlubiyetine İşaret Eden Ayet

“Rabbin fil sahiplerine neler yaptığını görmedin mi?” (Fil Suresi 1) Şeytandan Allah’a sığınırım. Elem tere keyfe fe'ale rabbüke biashâbilfîl. Ebcedi 2019 yapıyor. Fil sahipleri. Fil İngiliz derin devletinin sembolüdür biliyorsunuz, sembollerindendir. Fil sahiplerine demek ki çok büyük bir darbe gelecek.

1440 tarihini veriyor Fil Suresi’nde yani 2019 demek ki fil sahipleri çökecek 2019’da İngiliz derin devleti. Müslümanları fillerle ezdiler o devirde İngilizler. Kuran’da da Fil Suresi’nde dikkat çekilmiştir biliyorsunuz. Fil sahiplerine büyük bir tokat geleceği 2019 tarihini vererek Cenabı Allah müjdeyi veriyor.

 

Deccalin En Büyük Gücü Münafıklardır

Münafıklarla ilgili bilgilendirme devam etsin. İngiliz derin devleti çünkü hep münafıkları kullanarak İslam alemini esir ediyor. Deccalın en büyük gücü, münafıklardır. Deccalın ordusu münafıklardan oluşur. Yani geniş çaplı münafık kullanır. Münafık da şeytanla bağlantılı olduğu için çok keskin ve yırtıcı bir güç elde ediyor Deccal bu yüzden. Çünkü her münafığa şeytan hulul eder. O zaman şeytanın zekasını kullanıyor. Şeytani bir zekaya sahip büyük bir ordu oluşturuyor Deccal, münafıklardan oluşan bir ordu. Onun için münafıklarla ilgili bu kitabı okumak, okutmak, İngilizcesini dağıtmak, okutmak çok önemli.

 

İngiliz Derin Devleti Toplumun Homoseksüel Olması İçin Her Türlü İmkanını Kullanıyor

Bunun için televizyonları kullanıyor, sinemayı kullanıyor, sanatçıları kullanıyor. Efendim, aklına gelen her şeyi kullanıyor. Mesela bu, Bernini'nin eserleri var, heykelleri falan. Ve işte homoseksüelliğin propagandasını yapan sanatçıların heykellerini ve resimlerini geniş çapta kullanarak dünya çapında homoseksüelliği yaymak için gayret ediyorlar. Bunlara karşı çok dikkatli olmak lazım. Filmler, televizyon filmleri. Bilmiyorum, fark ediyorsanız illaki homoseksüel tipleri çıkartıyorlar, aralara onları koyuyorlar, reklamlarda her yerde milletin bilinçaltını homoseksüelliğe doğru kaydırmaya çalışıyorlar. Yani Lut kavmine çevirmeye çağırıyorlar. Buna çok dikkat etmek lazım. Yani çaktırmadan alttan alta toplumun bilinçaltını bir felakete doğru sürüklüyorlar. Darwinist-materyalist eğitim bir yandan, homoseksüel propagandası bir yandan, Rumi propaganda bir yandan, PKK'nın bölünme ruhu bir yandan. Yani; "vatan dediğin nedir ki ya?" diyor, "ne vatanı, bölünsün" diyor yani. "Herkes istediği yerde yaşasın" diyor. İttihad-ı İslam; "Nerenin İttihad-ı İslam'ı?" diyor. "Öyle bir şey olmaz" diyor. Yani her doğruyu terse çevirmeye çalışıyorlar.

 

Münafıklar Hep Kendilerini Diğer İnsanlardan Daha Kaliteli, Daha Üstün, Daha Seçkin Görürler. Irk Kafası da Vardır

Kendi ülkesini, şehrini, mahallesini, ailesini üstün görür. Irk üstünlüğü kafası vardır. Yani şahsi üstünlük iddiası vardır. Çok pistir ama dışarıya çok kaliteli gösterir kendini. İşte çatal, kaşık, bıçak dizmeyi falan, şunları bunları yapar ama gerçek hayatında son derece pis ve tiksinti verici bir mahluktur. Derin devlete hayrandır, hiçbir şekilde bırakmaz. İfşa olsa da bırakmaz. Mesela biz şimdi söylüyoruz; Fethullah Gülen hareketi İngiliz derin devletine yakayı kaptırdı diyorum. Adam utanmıyor, yine devam ediyor. Yani içlerinde belki nadim olanlar, pişman olanlar vardır ama bayağı bir kısmı yüzsüzce devam ediyor hizmet etmeye.

 

Tarih Boyunca Derin Devletler Münafıkları Kullanmış ve Desteklemiştir

Münafıklık Peygamberimiz (sav)’den sonra, Peygamber (sav) zamanında da acayip güçlülerdi. Derin devletler bunları çok kapsamlı kullandıkları için ve destekledikleri için onlar da yayılma istidadını rahatça buldular. Mesela; Roma derin devleti destekledi, Mısır derin devleti destekledi tarih içerisinde. Nimrot, Nemrut destekledi, Hz. İbrahim (as)'e karşı münafıkları organize etti. Resulullah (sav) zamanında da Roma derin devleti vardı, onlar çok organize ettiler. Yani direkt bir müdahale olmadı ama önemli görmediler. Fakat muazzam elemanları vardı, mesela 900 kişiden 300 kişi münafık. Çok vahim bir durum. Mesela Hz. Hasan (ra), Hüseyin (ra)'i şehit edenler hep münafıklar. Ömer (ra)'i şehit edenler, Ali (ra)'yi şehit edenler, Hz. Ali (ra)'yi, hep münafıklardır ve Allah adına yapıyorlar yaparken de. Derin devlet hep şeytanın emrinde olan güç olarak kendini göstermiştir. Mesela şu anda da Fethullah Gülen hareketini ele geçirdiklerini hallerinden anlıyoruz.

 

Münafık İfşa Olsa, Açıkça Anlaşılsa da Arsızdır. Çok Hayasızdır Münafık, Yine Devam Eder

İngiliz derin devletine yahut Mısır derin devletine, Roma derin devletine hep hizmet etmişlerdir, açıklansa da, anlatılsa da. Çünkü onu haşa Allah gibi gördüğü için, Allah'a sadakat gibi bağlanıyorlar. Hatta diyor ya ayette; "Allah'tan daha fazla korkarlar." diye. Yani insanlardan Allah'tan daha fazla korkuyorlar. 

 

Cemaatleri, Tarikatları, Mezhepleri Düzenleyip Düzeltecek Olan Mehdi (as)’dir

Hükümetin üzerine vazife değil böyle bir şey. Çok büyük bir hata olur. Ahir zamanda Mehdi (as)’a bu görev verilmiştir. Ve bu sevgiyle halledilecek bir şeydir. Sevgiyle, dostlukla, coşkuyla hallolacak bir şeydir. Yani polisle, askerle, adliyeyle halledilecek bir şey değil.

 

Yeni Sanatçı Çıkmıyor, Bu Büyük Bir Felaket

Dünyada dünya çapında sanatçı çıkmıyor. Bütün sanat dalları durdu. Hiç sanatçı çıkmıyor deccaliyetin yaptığı bir rezalet işte bu. Ve dehşet verici bir netice. İlk sanatı öldürür deccaliyet. Hayatı öldürür, neşeyi öldürür, sevinci ve güzelliği öldürür. Mahvetti dünyayı. Ancak Mehdiyet’le yeniden sanat güzellik hayat yol bulup gelişecek. İnşaAllah.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler