Sayın Adnan Oktar'ın 25 Ağustos 2016 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 25 Ağustos 2016

 

(Öğlen saatlerinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’in Şavşat İlçesi’nden Ardanuç İlçesi’ne gittiği sırada ateş açıldı. Korumaların açılan ateşe cevap vermesiyle çıkan çatışmaya jandarma da katıldı. Bir askerimiz şehit oldu.)

Şehadetini tebrik ediyoruz. Allah ailene sevdiklerine hayırlı uzun ömür versin. Seni de şehitler kucaklamış, biz de gıpta ettik. Allah bizlere de nasip etsin.

Böyle şeylerde havadan da takip gerekir. Hem zırhlı araç önden konvoya ilave gerekir ama havadan helikopterle. Böyle bir saldırı olduğunda havadan da müdahale mümkün.

Tabii adamlar her zaman olduğu gibi kaçıyor, değil mi? Ben anlamıyorum yani nasıl oluyor bu iş? Üç-beş tane çapulcu geliyor orada ateş ediyor sonra da çekip-gidiyor adamlar. Hiçbir sorun da çıkmıyor. Anlamak mümkün değil.

Ben mesela “Özel harekatçı koruma olsun” dedim. Klasik koruma veriyorlar. Korumalar maşaAllah aslan gibi delikanlılar ama tabanca var. Tabanca ne etki eder uzun namlulu silaha? Bir kere tabanca yok hükmündedir. Tabanca 3 metreden, 2 metreden yapılan saldırılarda geçerli olur. Adam 500 metreden ateş ediyor. Tabanca oraya ne etki edecek? Tabanca en fazla 50 metre 100 metredir etki alanı. Olmaz. İllaki uzun namlulu otomatik silah gerekir. Polise otomatik silah dağıtılsın. Bir de bazuka mutlaka kullanılması lazım, özel harekatta bulunması lazım. Roket karadan karaya.

Sayın Kılıçdaroğlu yiğittir, seyittir, aslandır, böyle saldırılar onun şevkini daha da artırır kaale almaz. Geçmiş olsun Sayın Kılıçdaroğlu’na. Sağlık sıhhat afiyet diliyorum, Allah uzun ömür versin. Sevdiğimiz, saydığımız, değer verdiğimiz bir insan. CHP’nin kadim liderleri vardır. O kadim liderlerden birisi, değerli bir insan. Allah’ın hıfzı emanında, Allah hıfzı emanını muhafaza etsin.

 

(Fırat Kalkanı operasyonunun ikinci gününde Gaziantep’in Karkamış sınırına konuşlu 10 tank daha Suriye topraklarına geçti. Ancak bu tanklar sınırda 1-2 kilometre girip geri çıktıkları, böylece hem sınır noktasında hem de 1-2 kilometre derinde kontrol sağladıkları ifade edildi. Harekatta bölgenin arındırılması ve geri dönüşlerinin engellenmesinin birinci öncelik olduğu, ancak bu operasyonun Çobanbeyli’ye doğru da 70 kilometrelik bir hatta genişlemesinin gündemde olduğu ifade edildi.)

Ama şimdi bak çok vahim bir hata yapılıyor. Karşımızda PKK var. PKK nasıl oluşuyor? Kürt gençler veyahut Türk, Ermeni, Arap da oluyor. Bu çocuklara önce deniyor ki “siz bilime inanın.” Doğru, yani bilim çok güzel büyük bir nimet, faydalı bir nimet. “Bilim ne diyor?” diyor “bilim Allah yok diyor” diyor haşa. “Bak, Darwinizm’i bütün dünya savunuyor, bütün hükümetler savunuyor. Şimdi AK Parti iktidarda, Darwinizm anlatılıyor, demek ki doğru Darwinizm” diyor. “Demek ki Allah yok” diyor. “Allah olmadığına göre” diyor “ilk atalar vahşi baltalarla yaşayan, kadınları ortak kullanan, yemeği ortak kullanan, komün hayatı yaşayan insanlardı doğru mu?” diyor. Çünkü böyle yazıyor ilkokul, ortaokul kitaplarında. Yani hükümetin bastırdığı devletin bastırdığı kitaplarda böyle anlatılıyor. “Şimdi tarih bir parabol çiziyor, bir daire çiziyor tarih dönüyor yeniden bu komün toplumuna doğru gidiyoruz” diyor “atalarımızın yaşadığı topluma” diyor. “Bunda acayip olan ne var” diyor “acayip hiçbir şey yok” diyor. “Zaten Allah yok” diyor haşa. “Atalarımız da komün hayatı yaşadığına göre ilk atalarımız, bunlar yanlış yolda mıydı?” diyor. “Yeniden devletsiz, dinsiz, ahlakın olmadığı komün toplumuna dönüyoruz yeniden” diyor. “Yanlış olan bir şey var mı? Yok” diyor “Tamam. Ama şu an Türkiye’de” diyor “kapitalizm, faşizm iktidarda” diyor. “Kapitalizme faşizme karşı ne yapılır?” diyor, “şiddet ve dehşet.” Yani “Demokratik yollardan iktidarı ele geçirmek mümkün değil” diyor “doğru mu?” diyor. “Doğru” diyor adam. “O zaman zor kullanılması gerekiyor” diyor. Bunu kim söylüyor? Lenin söylüyor, Stalin söylüyor. “O zaman işte zor kullanacağız” diyor “dehşet saçacağız” diyor. Onun için ‘kahrolsun terör’ demeye gerek yok, önce Darwinizm’i materyalizmi kaldırmak lazım. Yani PKK’nın temel ideolojisi, oturduğu ideoloji Darwinizm.

Tayyip Hocam’dan rica ediyorum, Sayın Kılıçdaroğlu’dan da rica ediyorum; komünizmin, Stalinizm’in, PKK’nın temel felsefesinin kaynağı olan Darwinist ideolojiyi milli eğitimden kaldıralım. Kaldıralımdan kasıt ne? Darwinizm’i daha kapsamlı anlatalım fakat kapsamlı cevabını verelim. Cevabının verilmesi yasak, verilemiyor cevabı. Hiçbir milli eğitim kurumunda Darwinizm’in geçersizliğine dair bilimsel açıklama yapmak mümkün değil. Hiçbir yerde bilimsel cevap verilmesine müsaade edilmiyor kitaplarda. Ancak tek yanlı bu sapkın ideolojinin, bu doğru olmayan ideolojinin anlatılmasına imkan tanınıyor ve teşvik ediliyor. Bu büyük bir felaket. Allah açıkça inkar ediliyor. Din, İslam, Kuran, Allah’ın peygamberlerinin tamamı inkar edilmiş oluyor. Buna dur denmesi lazım. Yoksa bu felaketin artarak ve genişleyerek devam edeceği anlaşılıyor.

 

(Milli Savunma Bakanı bugün yaptığı açıklamada “Cerablus kontrol altında. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yaralı yok. Özgür Suriye Ordusu’ndan 2 şehit var” dedi. Ve asıl amacın PYD’nin bölgeye yerleşmesinin engellenmesi olduğunu şöyle anlattı: “Amacımız kimseyle çatışmak değil. Hedef sınır güvenliğimizi sağlamak. DAEŞ’in terk ettiği topraklara da PYD’nin yerleşmesini engellemek. Son dönemde özellikle PYD mahallenin şımarık çocuğu tavrıyla Türkiye’nin çıkarlarını tehdit ediyordu. Daha önceden de PYD’nin oraya yerleşmemesi için hazırlıklarımız vardı” dedi.)

Ama işte mahallenin şımarık çocuğu Darwinizm’le eğitiliyor. Ve bu Darwinist-materyalist eğitimi de hükümet ve devlet üstlenmiş durumda. Mahallenin şımarık çocuğu durduk yere mahallenin şımarık çocuğu haline gelmiyor şımartılıyor. Darwinizm’le materyalizmle şımartılıyor. Onlar da şımarıyorlar bu hale geliyorlar. Darwinist materyalist eğitime son verilsin yani cevap hakkı tanınsın, cevap hakkı tanınmıyor. Paleontolojik delillerin sergilenmesi mümkün değil okullarda. Fosil sergisi açılamıyor okullarda. Yerden çıkmış Allah’ın yarattığı fosil, taş sergisi, okullarda sergi açılamıyor yasak. Proteinin tesadüfen olamayacağını anlatmak yasak söyleyemiyorsun. Kofulun mitokondrinin tesadüfler sonucu oluşması mümkün değil teknik olarak, anlatamıyorsun yasak. Ama “tesadüflerle oldu, Allah yaratmadı” denmesi serbest. Bu büyük bir felaket, buna dur denmesi lazım.

 

(Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada, Cerablus ve Fırat Nehri’nin batısındaki bölgeleri kastederek “Hassasiyetimiz bu toprakların oldu-bittiye getirilerek PYD-YPG unsurlarınca işgal edilmemesidir” dedi.)

Fikren işgal edildikten sonra fiziki işgal o kadar önemli olmaz. Oradaki insanlarımızı, gençlerimizi Darwinist-materyalist işgalden kurtaralım. En büyük işgal beyinlerin işgalidir. Beyinler işgal ediliyor, Darwinist-materyalist düşünceyle Allahsız Kitapsız, dinsiz imansız İslam karşıtı bir gençlik yetişiyor. Beyinlerin işgalinin durdurulması gerekiyor. Yanlış ve zehirli fikirlerle beyinler işgal oluyor. Beyni gitti mi adamın bedenini kurtarsan ne olur beyni gittikten sonra? Beyni ölüyor adamın. Onun için Darwinist-materyalist eğitimin cevabının verilmesi yani bu eğitimin etkisiz hale getirilmesi gerekiyor.

 

(“İslam ahlakını biliyoruz da Mehdiyet nedir? Hangi kitapta yazıyor?” İzleyici sorusuna cevap)

İşte İslam ahlakını biliyorsan Mehdiyet de İslam ahlakından bir şube.  Müslümanların başında bir lider olması, İttihad-ı İslam, İslam ahlakının bir gereğidir.

Nur Suresi’nin 55. ayetinde İslam’ın dünyaya hakim olacağını söylüyor Allah. Kesin gerçek olarak. Bütün dünyaya, arza her yönüyle, her cihetiyle İslam’ı hakim edeceğim diyor Allah. ‘Sadece samimi olmanız şartıyla’ diyor Allah. Daha öncekileri nasıl dünya hakimi ettiysem, sizi dünya hakimi yapacağım. Daha öncekiler kim? Zülkarneyn ve Süleyman. Kuran’a baktığımızda Kuran’ı Kuran’la tefsir edebiliyoruz. Daha öncekileri aradığımızda Zülkarneyn ve Süleyman’a rastlıyoruz.  ‘Daha öncekileri nasıl hakim ettiysem’ diyor. ‘Sizi de dünyaya hakim edeceğim’.  O zaman her yönüyle hakimiyetten bahsediyor orada çünkü. Kuran’da Zülkarneyn ve Süleyman hakimiyetleri her yönüyle hakimiyet. ‘Size de her yönüyle hakim edeceğim’ diyor.

Kuran’da zor zamanlarda Müslümanların Allah’tan lider beklemesini istiyor Cenab-ı Allah, yani mustazaaflar olduğunda, çocuklar insanlar ezildiğinde bir kurtarıcı, bir müslih, bir mehdi talep etmemiz gerektiğini bize Kuran bildirmektedir. Hatta bu neviden Calut ve Talut kıssası vardır Kuran’da. Calut; o devrin deccali. Talut da; o devrin Mehdisi. Peygamber değil. Talut’u Mehdi olarak gönderiyor ve fitneyi izale ediyor Cenab-ı Allah. Calut’u (Deccal’i) etkisiz hale getiriyor.  Ahir zamanda da Cenab-ı Allah Müslümanlara vaad ettiği dünya hakimiyetini vereceği için ve vakit de artık geldiği için, yaklaştığı için ‘muhtedun’ diye müjdelediği Mehdi zuhur edecek yani zahir olacak. O Mehdilerin özeliği ne Kuran’da?  Sizden ücret istemeyen, Allah için hizmet eden, samimi olan Mehdilere uyun diyor çünkü onlar Mehdilerdir diyor. Mehdi, muhtedun. Muhtedun demek ne demek? Mehdilerin çoğulu, bir mehdi değil çok mehdi gelmiş ama ahir zamanın mehdisi son büyük Mehdi’nin gücünü Kuran’dan anlıyoruz çünkü bütün dünya’ya hakim edeceğim diyor Allah. Nur Suresi 55. ayeti bunu anlatır. 56’da konu bitecek anlamına geliyor. Çünkü 55 sınır rakamdır. 50 sınır rakamdır. 5 de sınır rakamdır. 55. 56 olduğunda sınır aşılmış demektir artık. Onun için 1956’ya da dikkat çeker Bediüzzaman. ‘Bir nur-u Kuran mı zuhur edecek’ diyor. Yani ‘yüksek yeni bir hareket mi meydana gelecek? Çıkaramadım’ diyor. ‘1956’da bir şey var’ diyor. Yeni bir nur-u Kuran yani Mehdi. Açıkça söylüyor.

Mehdiyet Kuran’a hakim bir açıklamadır. Kehf Suresi’ndeki  konu baştan sona kadar Mehdiyet’i anlatır. Hızır (as)’la buluşma, Zülkarneyn bahsi, Zülkarneyn’in dünyaya hakim olması... Mesela Zülkarneyn peygamber değil, devrinin Mehdisidir. Zülkarneyn’i Allah Mehdi olarak gönderiyor şaşırmıyorsun. Calut’u yenmek üzere Talut’u gönderiyor Mehdi olarak, şaşırmıyorsun. Ahir zaman Mehdisini gönderiyor, şaşırıyorsun. Şimdi bu olmaz. Madem Cenab-ı Allah’ın adeti böyle, zorluk zamanlarında Mehdi göndermiş, Kuran’da da bunu açık açık belirtmiş. Ahir zamanın büyük Mehdisini de Cenab-ı Allah gönderecek. Benim kanaatim gördüğüm kadarıyla da göndermiş. Alametlere göre öyle görülüyor.

Nisa Suresi, 75; “Size ne oluyor” diyor Allah bak şaşırma ifadesi veriyor Allah. Size ne olur ki? Yani şaşılacak bir şey bu diyor Allah. Tabii Allah şaşırmaz da siz şaşırın diyor.“Size ne oluyor ki, Allah yolunda” Allah’ın rızası için, “ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar,” şuan dünyada her yerde hemen hemen büyük bir coğrafyada, tamamında olmasa da hep zalimler var. İnsanlar ne diyor, Müslümanlar? “Ya Rabbi bizi bu ülkeden çıkar.” Mesela Suriye’den kaçmak istiyor, kaçamıyor. Irak’tan kaçmak istiyor, kaçamıyor. Libya’dan kaçmak istiyor, kaçamıyor. Hep ülkeden kaçmak istemiyorlar mı? Ne diyor ayette? Bak, “bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib)(Mehdi) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla” Bak peygamber demiyorlar. Kumandan, Mehdi talebi var. “…diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz?” diyor Allah, Nisa Suresi, 75’te. Sen diyorsun ki, Mehdi (as)’a gerek yok. Allah var diyor. İsteyeceksiniz diyor. Ne zaman? Özellikle ülkelerde Müslümanlara zulüm yapıldığında. Şu an zamanımızda olduğu gibi. Ne isteyecekler? Ülkeden çıkmak isteyenler oluyor. Ve Allah Katından ne isteniyor? Bir veli, sahip, sahib-i zaman isteniyor. Bak sahib-i zaman, Mehdi (as)’ın lakabı nedir? Sahib-üz zaman, imam-ı zaman, imam-ı ahir zaman.

Şeytandan Allah’a sığınırım, “ittebiumel la yes'elükümecravvehümmühtedun” “Bu kişilere tabi olun, onlar mehdilerdir.” Diyor ki, ayette nerede var? İşte sana ayet söylüyorum. Yasin Suresi, 21. Alenen ve açıkça Mehdi kelimesi geçiyor. Muhtedun; Mehdiler, Mehdi’nin çoğuludur.

Zümer Suresi, 36; “Allah, kimi dalalette bırakırsa,” yani deccale tabi ederse, dalle, delalet, yani deccal kökenli bir anlatım bu.“Allah, kimi dalalette bırakırsa,” yani deccale tabi ederse, “o zaman onun için bir mehdi yoktur.” Bir hadi yoktur, Mehdi yoktur. “Eleysallâhu bi kâfin abde hu, ve yuhavvifûneke billezîne mindûnihî, ve men yudlilillâhu fe mâlehuminhâdin.”Hadi; Mehdi. Yani Mehdi’nin çeşitli kelime çıkışları vardır. Mesela hadi, hadi olan Mehdi (as)’ın lakabıdır zaten aynı zamanda. Başka bir ismidir hadi. Mehdi, hadi hepsi aynıdır. Muhtedun; Mehdiler.

 “Sana (Ey Muhammed,) Zu'l-Karneyn hakkında sorarlar” diyor Allah. Demek ki mühim bir konu ki soruyorlar. “De ki: "Size, ondan 'öğüt ve hatırlatma olarak' (bazı bilgiler) vereceğim.” Demek ki bizi ilgilendiriyor. Bak, "Size” diyor,  “Size, ondan 'öğüt ve hatırlatma olarak' (bazı bilgiler) vereceğim.” “Gerçekten,” diyor Allah bak vurguluyor. “Biz ona yeryüzünde” arzda, bütün dünyada. “sapasağlam bir iktidar verdik” diyor. Yani muktedir bir iktidar. Askeri, siyasi, politik, her yönden hakim ettim diyor, Allah. “ve ona her şeyden bir yol (sebep) verdik.” Ama her şeyden. (Kehf Suresi, 83-84) Peygamber değil bu insan. Diyor ki; “Allah Hz. Muhammed (sav)’e hakimiyet vermedi de Zu’l-Karneyn’e mi vermiş?” vermiş işte,  ayet. “Verse Peygamber (sav)’e verirdi” diyor. Allah’a sen haşa akıl mı veriyorsun? Allah kime isterse ona verir iktidarı. Zu’l-Karneyn’e vermiş, peygamber değil. Bak Hz. Muhammed (sav)’e vermemiş ama ona vermiş. Hz. Muhammed’e nasıl veriyor? Evladının kanalıyla veriyor. “Benim evladım bütün dünyaya hakim olacak” diyor. Ne demek? Ben hakim olacağım diyor. Vefat etti diyor. Duruyor Mekke’de Peygamber (sav) mezarı duruyor. Medine’de, Mekke’de, her yerde ruhaniyeti Peygamberimiz (sav)’in.

 

("Mehdi (as) gelecekse kıyametin ne anlamı kalacak?" izleyici sorusuna cevap)

Zaten kıyametin gecikmesine vesile oluyor Mehdi (as), kıyamet normalde kopacakken kopmamasına vesile oluyor. Mehdi (as) ile anlı şanlı İslam bitiyor sonra da kıyamet kopuyor. Yani Hristiyanlık da anlı şanlı bitiyor, İslamiyet de anlı şanlı bitiyor. Öbür türlü şirk içinde İslam alemi mahvolmuş vaziyette, mağlup vaziyette bitecek. Hristiyanlık da şirk içerisinde ve perişan vaziyette, o da öyle bitecek. Allah öyle bitmesini istemiyor. Hristiyanlığın gerçek imana dönüp Müslümanlığın da gerçek imana dönüp şirkten kurtulup anlı şanlı birleşerek dünyaya hakim olarak bitmesini istiyor Allah. En son öyle bitecek.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler