Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (12 Temmuz 2016; 22:00)

CENNET ŞARABI DÜNYADA BİLİNEN ŞARAP DEĞİLDİR, HELAL OLAN CİNSELLİK DE CENNETTE VARDIR. ALLAH NİMET OLARAK VERMİŞTİR

Cennette şarap olduğu açıkça ayette var. Bildiğimiz şarap değil, cennet şarabı. Kadınlar da var, cinsellik de var. Helal olan bir güzelliktir cinsellik yani nimettir. Allah onun için özel olarak vücutta sistem yaratıyor, kadında ve erkekte zevk alacakları şekilde yaratıyor. Bu bir gerçek. İnsanlar da öyle ürüyor zaten Allah onu vesile ediyor, değil mi? Cinselliği vesile ediyor bütün insanlık o şekilde çoğalıyor. Bunun neyini inkar diyorlar ben bunu anlamıyorum. “Vay vay vay bir de ahirette varmış” falan diyor dehşete kapılıyor. Dünyada zaten istemiyor ahirette hiç istemiyor. Bütün nimetler dünyada da Müslümanlarındır ahirette de Müslümanlarındır.

Cennet şarabı bildiğimiz şarapla alakası yok, yani alkol içeren bir şey değil. Hiç tadı bilinmeyen, insanın ruhunda derin etki yapan güzel bir içecek. Dünyada şarap haramdır çünkü içinde metil alkol var. Vücudu zehirler, kokusu pis, nefeste tiksinti verici bir koku meydana getirir ve vücudu tahrip eder. Metil alkol aklı, beyni, karaciğeri darmadağın eder, zehirdir. O yüzden Cenab-ı Allah haram kılmış.

Cennette ve dünyada seks vardır, cinsellik vardır, nimettir ve güzelliktir helaliyle olursa. Bunda korkacak bir şey yok. Bütün insanlık seks sonucunda oluşuyor, cinsellik sonucunda oluşuyor. Yani bu eğer yanlış bir şey olmuş olsa dünya tarihinden ilk başlangıcından bu yana seks uygulamazdı, cinselliği uygulamazdı ve yaşamazdı. Kuran’da da Allah bunun helal olduğunu nimet olduğunu söylüyor. “Size sizden eşler yarattım karşılıklı rahatlayasınız diye” diyor. Demek ki rahatlatıcı güzel bir şey, değil mi? “Ve kadınlar sizin geniş alanınızdır arazinizdir” diyor “istediğiniz gibi onlarla cinsel ilişkiye girin” diyor Allah ayette.

Sad Suresi 50-52: “Adn cennetleri; kapılar onlara açılmıştır. İçinde yaslanıp-dayanmışlardır;” yaslanır demiyor “yaslanıp-dayanmışlardır” bitmiş yani. “..orada birçok meyve ve şarap istemektedirler.” Yani bana şarap getir diyor getiriyorlar. Meyve getir diyor getiriyorlar. Hurilere gılmanlara söylüyorlar onlar da alıp-getiriyor. Yani adeta buradaki lokantalardaki garsonlardan nasıl istiyorsan onun gibi. “Ve yanlarında bakışlarını yalnızca eşlerine çevirmiş yaşıt kadınlar vardır. Adn cennetleri; kapılar onlara açılmıştır. İçinde yaslanıp-dayanmışlardır;” koltuklara yaslanıp-dayanıyorlar. “..orada birçok meyve ve şarap istemektedirler.” Her türlü meyveden getirtiyor ve şarap da istiyor cennet şarabı. “Ve yanlarında bakışlarını yalnızca eşlerine çevirmiş yaşıt kadınlar vardır.” Helali hanımlar var ama sadece eşinden etkileniyor yani başka hiç kimseden etkilenmiyor Allah’ın hikmeti bir mucize. Sadece eşini çekici buluyor. Diğerlerini sadece güzel insan olarak görüyor. Allah öyle bir güç vermiş.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler