Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (23 Haziran 2016; 23:00)

MÜNAFIKLAR IRKÇI OLMAYA MERAKLIDIRLAR. FİRAVUN DA IRKÇIYDI DİĞER İNSANLARI AŞAĞI IRKTAN GÖRÜYORDU. IRKLA ZÜPPELİK YAPMAK TÜM MÜNAFIKLARDA VAR

Münafıklar ırkçı olurlar, ırkçılığa çok meraklıdırlar. Mesela bu Anglosakson İngiliz derin devleti çok meraklı ırkçılığa. Firavun da ırkçıydı. “Aşağı sınıftan” diyor Hz. Musa (a.s)’a, “aşağı ırktan” diyor. Irk olarak beğenmiyor yani. Bütün münafıklarda vardır bu ırk üstünlüğü ırkla dalaşmak, ırkla züppelik yapmak. Sen Allah’ın yarattığı bir kulsun. Zenci de olabilirsin, Çingene de olabilirsin, Kürt, Türk de olabilirsin, Çerkez her şey olabilirsin, ne fark eder? Hepsi birbirinden iyi.

 

HZ MUSA MÜNAFIKLARLA EN ÇOK KARŞILAŞAN İNSANLARIN BAŞINDA GELİR. ÇOK ZORLUK ÇEKMİŞ BİR PEYGAMBERDİR

Seyyidina Hz. İsa (a.s) çok güzel ahlaklıydı. Çok zor hayat yaşadı. Fakat Hz. Musa (a.s) çok ızdırap çekmiştir. Münafıklarla en çok karşılaşan insanların başında gelir Hz. Musa (a.s). Bak diyor ki; Çölde Sayım 14, 3/5, Tevrat'ta geçiyor. "Musa bizi Kenan iline yönelterek kadınlarımızı ve çocuklarımızı öldürtmek mi istiyor?" Bak ahlaksız alçakları görüyor musun? Tam münafık. "Mısır'daki halimiz bundan iyiydi." Nerede iyi sürünüyorsun. Taş taşıttırıyorlar, kamçılıyorlar, aşağılanıyorsun, küfrediliyor. Elli derece neredeyse sıcaklık. "Kendimize başka bir lider seçelim" görüyor musun fitneyi? "Fitne katilden beter" diyor Cenab-ı Allah. Çok büyük bir fitne. Bak "Kendimize başka bir lider seçelim" sen nesin lider seçiyorsun? Sana peygamber olarak gönderilmiş. Nasıl lider seçiyorsun? "Ve Mısır'a geri dönelim" belasını arıyor. "Musa istiyorsa Rabbini de alır gider savaşır" biz savaşmayacağız diyor. Kuran'da da geçiyor ya. Tabii orada böyle kabadayı yiğit delikanlılar da var. Bunu diyenlerden birini, Yeşu isimli bir kabadayı delikanlı var. İkna ediyor adamı, ondan sonra toptan vazgeçiyorlar. Önce "biz gitmiyoruz" diyorlar. Sonra "Vazgeçtik" diyorlar. Onu ikna ettiği için. Demek ki toplumun böyle yiğitlere ihtiyacı var. Tabii o zamanın devletinin kanununa hukukuna uygun olarak ikna ediyor konuşuyor. Ve geri dönmek isteyen binlerce kişi vazgeçiyorlar.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler