Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (13 Nisan 2016; 10:00)

HZ. MEHDİ (AS) İLE İLGİLİ HADİS AÇIKLAMALARI

“Mehdi’nin sözleri kabul edilecek, genci de yaşlısı da ona tevazuuyla itaat edecek” diyor. (Yenabi-ül-Mevedde, sayfa 476. Seyyid Sadrettin Sadr’dan El Mehdi kitabı, 253. sayfa)

Hadiste Hz. Mehdi (as) için “Genç yaşta annesinin yanından ayrılacak” diyor. 1000 yıllık hadisler, 1200 yıllık hadisler. Bak “Mehdi’nin sözleri kabul edilecek genci de yaşlısı da ona tevazuuyla itaat edecek.” Yenabi-ül-Mevedde. “Genç yaşta annesinin yanından ayrılacak” Seyyid Sadrettin Sadr’dan El Mehdi kitabı, 253. sayfada, bakanlar görebilirler. Kardeşim, nereden geleceği, nereye gideceği. Hiçbir peygamberde hiç kimsede bu kadar detaylı bilgi verilmemiş. Mesela Mehdi (a.s) devrinde deccal hakkında da çok az bilgi var. İşte boyu posu falan ama Mehdi (a.s) milim milim santim santim tarif edilmiş. Hayatı da öyle milim milim santim santim tarif edilmiş. Nereden gelecek, nereden geçecek? Denizin kenarında nasıl duracak?

“Mehdi’nin iyiliğinden utanan insanlar arasında kötülüğün önüne geçilecek“ diyor. “Kötülüğün anlamı kalmayacak” Mehdi (a.s) devrinde. “Düşmanları bile onun şefkat ve iyiliğinden utanacak“ diyor. Mehdi (a.s)’a karşı bak “Düşmanları bile utanacaklar“ diyor. Bak “Mehdi’nin iyiliğinden utanan insanlar arasında kötülüğün önüne geçilecek.” Mehdi (a.s)’ın iyiliğinden adam kendinden nefret edecek. Ne kadar adi bir kişilik değil mi oradaki adam. Mehdi (a.s)’ın kişiliğinin üstünlüğünden utanıyor adam. Ben neyim, o ne diyor kıyaslıyor. “Kötülüğün anlamı kalmayacak düşmanları bile onun şefkat ve iyiliğinden utanacak“ diyor. Seyyid Sadrettin Sadr El Mehdi kitabı, s. 314.

“Mehdi gerçek Tevrat sayfalarını getirecek.” İşte o kutsal sandık. “Ve Musevilerle konuşacak.” Musevilerden kaçmayacak, dost olacak, konuşacak. “Böylece Musevilerin büyük bir kısmı Müslüman olacak.” Bunu kim söylüyor? Bunu Peygamberimiz (s.a.v.) söylüyor. 1200 yıllık hadisler. Seyyid Sadrettin Sadr’dan El Mehdi kitabı 314. sayfada.

 

PEYGAMBERİMİZ MEHDİ'NİN ÇOCUKLUĞUNDAN İTİBAREN ALLAH TARAFINDAN ÖZEL YETİŞTİRİLDİĞİNİ ANLATMIŞTIR

“Hz. Mehdi (a.s) çocukluğundan itibaren imamlığa yönelik Allah tarafından yetiştirildi” diyor Peygamberimiz (s.a.v.). Dünya imamı olarak Allah tarafından yetiştirilir. 1514. sayfasında Sadrettin Sadr. MaşaAllah bak Şiiler Hz. Mehdi (a.s)’a sadık, Hz. Ali (r.a)’ye sadık oldukları için kaya kovuklarında, orada burada saklamışlar, hadisleri kaybetmemişler.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler