Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (18 Ocak 2016; 22:00)

İNGİLİZ DERİN DEVLETİ EGOİST VE GADDAR BİR YAPILANMADIR. DÜNYEVİ BEKLENTİ İÇİNDE OLAN BİRÇOK YANCISI VARDIR

İngiliz derin devleti egoist bir yapılanmadır, gaddardır. Bunun tabii yancıları vardır, sempati duyanları olur, hizmetçileri olur, uşakları olur, casusları olur. Bu adamlar dünyevi makam peşinde oluyorlar. Şimdi adam ya ahireti ister ya deccalı ister. Cenab-ı Allah diyor ki “Ben size hem dünyada hem ahirette vereceğim.” Deccal da diyor ki “Ben size dünyada vereceğim ama bana casusluk yapacaksınız, yalakalık yapacaksınız, emrimde olacaksınız, bana yardımcı olacaksınız, destek olacaksınız veyahut yardımcı olanlara yardımcı olacaksınız, haberiniz olmadan da hizmet ettiririm” diyor. Bak insanlar daha yeni uyandılar ki daha da uyanacaklar. Hadiste bildirildiğine göre deccal beraberindekilere “çorbadan bir dağ, soğumayan sıcak et, akan bir nehir, yemyeşil bahçelerden oluşan orman, duman ve ateş dağı mevcuttur” diyor. Yani bak, “savaşlar olur kan dökülür ama sen gelirsin İngiltere’ye yeşillikler içinde yaşarsın, yer içersin, rahat edersin yahut Amerika’ya evanjeliklerin olduğu yere gönderirim orada da rahat edersin. Bizim Hindistan’da, Pakistan’da, Türkiye’de de yancılarımız var” diyor

Bizim kendi tespitimiz Türkiye’de İngiliz derin devletinin yüzlerce yancısı var. Alenen ve açıkça faaliyet yapıyorlar. Şimdi bu deşifre olunca, açıklanınca bir hoş oldular. Yani bir haller oldu bunlara, ortalık karıştı. Bu densizliği bırakacaklar, zulmü bırakacaklar. Suriye ve Irak’ı kutsal topraklar olarak görüyorlar. Orada sadece Ehli Kitap’ın yaşaması gerektiğine inanıyorlar. Kardeşim, yine git yaşa sana kimsenin bir şey dediği yok. Niye adamları yok ediyorsun? Onlar da olsun, sen de ol. “Yok orada hiçbir adam olmayacak” diyorlar. “Boş arazi olarak istiyoruz” diyorlar. Hakikaten yüzde yetmiş-seksenini yok ettiler halkın. Şu an yüzde yetmiş-seksen kimse yok. “Geri kalanı da yok edeceğiz” diyorlar. Bütün dünyanın gözü önünde oluyor adamlar da anlamıyor.

 

SİYONİZM’İN TEKNİK OLARAK UYGULANMASI MÜMKÜN DEĞİL. İSRAİL’İN DÜNYA HAKİMİYETİNDEN KASIT İSRAİL SOYUNDAN OLAN MEHDİ’NİN DÜNYA HAKİMİYETİDİR

Siyonizm’in yani bazı insanların kafasında gelişen, hayal edilen Siyonizm’in teknik olarak uygulanması mümkün değil. Yani bütün dünyaya hakimiyet falan. Şimdi düşünün, başka gruplar da oluyor çok küçük, mesela Dürziler dünyaya hakim olacak desek, zaten bir avuç bu adamlar nereye dünyaya hakim oluyor? Mantığı olmayan şeyi zorlamanın bir alemi yok. Tevrat’ta “İsrail dünyaya hakim olacak” diyor “Ben-i İsrail.” Yani “İsrail’in soyundan bir fidan çıkacak ve her yerde Allah anılacak” diyor. Burada Mehdiyet açık açık ifade ediliyor. Benim kitaplarımda anlatılıyor. Yani Siyonizm değil bu hakimiyet, İsrail’in dünya hakimiyeti. “İsrail’in soyundan bir fidan çıkacak bu dünyaya hakim olacak.” Bu fidan işte Hz. Mehdi (a.s)’dır, Moşiyah’tır. Hatta “İstanbul’u da Yakupoğulları fetheder manen.” diyor. Yakupoğulları dediği İsrailoğulları yani Hz. Mehdi (a.s) ve yine Musevi soyundan olan bazı talebeleriyle faaliyet yapar ve İstanbul’u manen alır, anlamı bu.

 

İNGİLİZ DERİN DEVLETİ DİREK KATLİAM YAPMAZ, BİRİLERİNE YAPTIRIR

İngiliz derin devletiyle çok akılcı mücadele yapılması gerekiyor. Birçok taktik uygulayabilirler. Birincisi dikkat dağıtabilirler. Derler işte “Amerika yapıyor” yahut cepheyi yayabilir. Yani mücadele edilecek derin devlet yapılanmasını yayabilir. Mesela hiç ummadığın yerlere insanları gönderebilir. Afrika’ya olayı taşıyabilir, başka yerlere taşıyabilir ve insanı boğmak isteyebilir böyle. İngiltere ve Londra’nın üstünde durulması gerekiyor. Mesela İngiliz derin devleti direk katliam yapmaz, birilerine yaptırır. Mesela Güney Amerika’da çok fazla katliam yaptı. Direkt yapmıyor, birilerine yaptırtıyor. Hatta silahı da birilerine verdirttiriyor. “Sen bunlara silah ver” diyor, veriyor adam. Bu anlamda evanjeliklere kafayı takmak hata olur.

 

TÜRKİYE'YE MODERN İSLAM ANLAYIŞI HAKİM OLMAZSA BUNU BAHANE EDEREK TÜRKİYE'Yİ YOK ETMEK İSTEYECEKLERDİR. MODERNLİK DEVLET POLİTİKASI OLMALI

Modern İslam anlayışının dışında Türkiye’yi kurtaracak bir şey yok. Yani Türkiye modern bir ülke olmazsa batar söyleyeyim. Mutlaka bir devlet politikası olarak bunun yapılması gerekiyor. En hayati konu modern Türkiye. Yoksa mesela ben bakıyorum gençlerden bana çok fazla yazı yazan oluyor, müthiş bir Musevi nefreti var ve müthiş bir bağnazlık hakim. Mesela müziğe şiddetle karşılar. Akşama kadar diskodan çıkmayan gençler bana yazıyor, şiddetle müziğe karşı. Yani bağnazlığın kapısını açan o. Mesela adam blue jeanle geziyor ağzında sakız falan ama yarın bir gün IŞİD mantığı gelişse, El-Kaide, Taliban mantığı gelişse bakın açıkça söyleyeyim direkt o tarafa tavrını koyar. Yani direkt o mantığın içerisine girer. Seçim yapın iki taraftan birini desen o tarafı seçer. Çünkü orta yol yok dersen, birini seçin dersen o tarafı seçer. Büyük bir tehlike bu. Müzik olmayan bir İslam, böyle bir Müslümanlık ayakta kalmaz. Kadınların rahat giyinemediği, erkek çocuklarına bile kadın muamelesi yapılan bir İslam anlayışı batar, mümkün değil. Bak adamlar emek emek bunu elde etmişler yıllar içerisinde.

 

ATATÜRK NUTUK'TA İNGİLİZ DERİN DEVLETİ’NİN OYUNLARINI DETAYLI OLARAK ANLATMIŞTIR

Rahmetli Atatürk ne yamanmış. Hayret ediyorum. Bak, diyor ki, -İngiliz derin devletini Nutuk'ta anlatıyor- “Türklerle Kürtler arasında bir kardeş harbine sebebiyet vermek için Kürtleri İngiliz himayesi altında müstakil bir Kürdistan kurma planına iştirak etmek üzere tahrik ettiler. Bu teşebbüslerini tahakkuk ettirmek için büyük paralar harcadılar. Her türlü casusluğa başvurdular. Bak, her türlü casusluk. Bu suretle Noel isimli bir İngiliz subayı, uzun bir zaman Diyarbakır'da gayretler sarf etti. Ve faaliyetlerinde her türlü aldatma ve sahtekarlığa başvurdu.” İngiliz derin devleti elemanlarında, bakın, aldatma ve sahtekarlık ana konu oluyor. Şimdi Atatürk, rahmetlinin görüyor musunuz sözünü? Ve İngiliz derin devleti hep bununla başarılı olmuştur. Aldatma, sahtekarlık, iki yüzlülük, çaktırmadan fitne yapmak, pislik yapmak, kendini sezdirmemek. Bunların yüzünden anlamak mümkün değil. Hiç çaktırmadan mesela istese senden yana da görünür ama alttan alta köpek gibi İngiliz derin devletine sadakatini devam ettiriyor, hayret edilecek şey. En sonunda genellikle cinayetle sonuçlanıyor. İngiliz derin devleti bunları yok ediyor. İntihar süsü altında, şu süsü altında bu süsü altında yok ediyor. Ama köpeklemesine bir sadakat gösteriyorlar. Deccalin bir büyüsü bu. Hadislerde de söyleniyor deccalin insanlığa büyü yapacağı.

 

MÜSLÜMANLARIN ÇOĞU KENDİLERİNİ EZEN SİSTEMİN ARKASINDAKİ ASIL UNSURUN İNGİLİZ DERİN DEVLETİ OLDUĞUNU BİLMİYOR, YANLIŞ YERE YÖNELİYORLAR

Mesela komünist sloganlar atılıyor. “Kahrolsun Amerika, go home Amerika”, İngiltere ile ilgili tek kelime edilmez. Asıl yöneten İngiliz derin devleti olduğu halde dünyanın hiçbir yerinde duyulmamıştır. Sol örgütlere İngiliz derin devleti hakimdir, bütün terör örgütlerine hakimdir. Onlara sadece Amerika lehinde slogan attırır, İslam ülkelerinde de İsrail ve MOSSAD, Amerika başka bir şey dedirtmez.  Kendilerini inim inim inleten mahvedenin İngiliz derin devleti olduğunu bilmiyor Müslümanlar. Hayret edici şekilde bilmiyor. Hiç alakası olmayan bir hedefe yöneliyorlar. Asıl yönlendirilen hedeflere yönleniyorlar, orada çok büyük hata yapıyorlar. Mesela Irak’ın işgalini İngiliz derin devleti organize etti, Amerika yapmış gibi göründü. İşgal gerekçesini ortaya koyan İngiliz derin devletidir. 2010’da MI6’nın Başkanı İran iki yıl sonra nükleer silah yapacak dedi, adamlar bunu yedi,  birkaç açıklama yaptılar. Eski başbakanların bayağı bir bölümü İngiliz derin devletinin emrindedir. Onların açıklamalarıyla birleşti konu kapandı, Amerika müdahale kararı aldı. Amerikan ordusu hep çiftçilerin çocukları, hep petrolcülerin çocukları, ziraatçıların çocukları, hayvan güdücülerin çocukları garibandır onlar, bilmiyorlar. Geldiler orada savaştılar sonra akıl hastası oldular. Habire kendilerini öldürüyorlar şu an. İngiliz derin devleti çok acımasız, zalim bir örgüttür. Onları böyle intihara teşvik eden de onlardır.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler