Sayın Arif Aslan diyor ki: ''2012 yılı deccaliyetin sonu olacak''.

ETİKETLER:


 

Kıyamet senaryolarını yazanlar değiliz, idare edenler  de değiliz, izah eden, anlamaya çalışanlarız. Dolayısıyla 2012’de bir kısım zihniyetin, fikriyatın ,küfriyatın böyle diyelim Deccaliyet fikrinin belki bugüne kadar yerleşmiş olan fikriyatın sonu olacak, kıyametten önce İslam dünyaya hakim olacağına göre düşünce itibariyle, yapı itibariyle, inanç itibariyle hakim olacağına göre ki, bu mutlaka olacak yani bu iki kere iki dört  nasıl ederse böyle inanıyoruz ki olacak .Ayetler var çünkü bu konuda, Tövbe suresinde var, Saff suresinde var daha bir çok surede var, bu konuyu anlatan, “Allah nurunu tamamlayacaktır” diyor,” Allah’ın nuru İslam’dır” diyor, İslam alimlerinin hepsi, dolayısıyla bu nurunu tamamlayacak, kıyametten önce  İslam’ı yeryüzüne hakim kılacak. Yüzlerce hadis var bununla ilgili, hepsini size ezberden söyleyebilirim. Öyleyse 2012 de müslümanların çok bolluk ve bereketli bir döneme girecekleri, harika bir mutluluk dönemi yakalayacakları, öyle bir koridora girecekleri söylenebilir. 2012 ile bağlantısı bu. Küfrün kıyameti kopacak, müslümanların dünyası başlayacak, hayatı başlayacak.

Ömer Çelakıl 2012 de olabilir, başka bir tarihde olabilir, bunu bilemiyoruz tabii ki. Yıl vermekle zaten Arif Aslan 2032 yılı olduğunu söyleyenlerde var. Ama şimdi şöyle, sizinde bildiğiniz kimi tarihte enteresan devreler vardır. 10 yılda, 20 yılda, 30 yılda, 100 yılda, 200 yılda, 500 yılda, bin yılda değişen dönemler var.  Abdullah hocamın bir kitabı var, orada bu çok güzel izah ediliyordu ki, keşke getirseydik de anlatsaydık da, ama bu dönemlerden birisine giriliyor. Birisi de 2032 de giriliyor, 2030-2032 lerde 20 yıl sonra arayla, bunların İnşaAllah böyle hüsnü zanla ben muamele ediyorum. Zaten hristiyanlık aleminde şu anda İslam inançlarına çok yaklaşmış durumdalar. Bunu fark ediyorsunuz.

Ömer Çelakıl- Tevhid inancını, Allah’ın bir olduğunu.

HZ.İSA (AS) IN VE HZ.MEHDİ (AS)’IN İSTANBUL’DA ÇIKMASI SÖZ KONUSUDUR. ÇÜNKÜ İSLAM’IN MERKEZİ İSTANBUL’DUR.

Ömer Çelakıl- Mesale Şam’a ineceği mesela, esas hadislere baktığınız zaman daha, Şam görüyorsunuz.

Arif Aslan- 100 yıllardır nerdeyse o beyaz minarenin altına bir tane at çekildiği söyleniyor.

Ömer Çelakıl- O inerse camiye, o minareye at orada hazır beklediler

Arif Aslan- Ama şimdi, artık kullanılacak  bir pozisyon kalmadı nereye gidecek, şimdi o zaman bunun da yorumunu şöyle yapıyor Bediüzaman Said Nursi Şualar adlı eserinde, diyor ki: “İslam merkezi orada olduğu için önceden oraya ineceyi söylenilmiş” diyor. Şimdi İslam’ın merkezi Ömer’in demediyini ben deyim , şimdi Mesihin burda çıkması yada Mehdi’nin burda çıkması söz konusudur. Sebebine gelince büyük İslam alimlerinden bir çokları Mekke de doğsaydı gene buraya gelirdi. Çünkü İslam merkezi İstanbul’dur, Mesihin de İstanbul’da çıkması söz konusu olabilir.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler