Şeyh Ahmed Yasin Hazretleri en kısa zamanda İttihad-ı İslam'ın oluşacağını ve Hz. Mehdi (a.s)'ın çıkacağını söylüyor.


 

Allah nasip ederse çok büyük mübarek zatlardan aldığım müjdeye göre ben de o mübarek Mehdi aleyhisselam`a ulaşayım. 32 senedir hizmet ederim, aşk`la, muhabbet`le onu beklerim, ben 32 sene oldu.  Şeyh`im, Sultan`ım Muhammed Nazım Hakkani hazretleri 70 senedir bekliyor, O`nu. 70 senedir. Mehdi (a.s)`ı bekliyor.

Bugünki alametler bize onu gösteriyor ki en kısa zamanda hem İttihad-ı İslam`ın olacağı, hem de en kısa zamanda, Allah nasip ederse Mehdi (a.s)’ın çıkacağını...

Amin inşaAllah.

Hayattadır. O kadarını biliyoruz. Ruhaniyetiyle görüşüyoruz. Dua ediyoruz. Hizmet de ediyoruz. Zühur edeceği vakti ve zamanı bekliyoruz. Allah Teala hepimizi o güne ulaştırsın. O güne yetiştirsin. İttihad-ı İslam olacak.

Amin inşaAllah.

Muhammed-ül Emin denen O peygamber Allah`ın dinimize getiripde tebliğ eden O zat dediki, hadis`i şeriften; “Dünyaya şimdiye kadar dört kişi sahip oldu. İkisi mümin, ikisi münafık- kafir. Bir beşincisi ise benim evladımdan Mehdi`yi Resul olacak”. O münafık olanlar Nemrud`la, Buhtunnasır, Müslüman olanlarsa Zülkarneyn (a.s)`la Süleyman (a.s) . “Bir beşincisi ise benim evladımdan Mehdi (a.s) olacak”. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler