TÜRK ORDUSU VİCDANIYLA, MERHAMETİYLE DİNDARLIĞIYLA HERKES TARAFINDAN SEVİLİR

ETİKETLER:


TÜRK ORDUSU TÜRK MİLLETİNİN ŞEREFİDİR.

Adnan Oktar- Dünyanın her yerinde bizim ordumuz biliyorsunuz

Oktar Babuna- Sevilir,evet.

Adnan Oktar- Sevilir, Afganistan’a biri gelir  önüne gelen bağrına basar Mehmetcik  diye. On  tane bile olsa havada uçuruyorlar, her kes evine götürür, yemek yedirmek istiyorlar, yani paralanırlar, Fas’da, Tunus’da, Cezayir’de nereye gidersen git  Irak’da ,gelsinde Türk ordusu gelsin diyor, başka bir ordu istemiyoruz  diyorlar.

TÜRK ORDUSU BARIŞIN SİMGESİDİR.

Amerikan  askerleri  Türk  askeri  forması giyinerek  gezebiliyorlar Afganistan’da, yani  tabii ki, biz istemeyiz  yazık onlarada, biz kimseye  Afganlı kardeşlerimize de  zarar gelsin  istemeyiz, onlarada  bir zarar gelsin  istemeyiz. Ama Türk üniforması giyinerek  geze biliyorlarmış, mesela  arabalarına Türk  bayrağı yapıştırıyorlar Amerikalılar, rahat geze bilmek  için  Afganistan’da , çünkü  seviyor  Afganlar Türkleri , ay-yıldızı gördünmü bitti, Afganların bütün muhabbeti müthiş depreşiyor böyle, bunlar güzel gelişmeler.

TÜRK ORDUSU ŞEFKATLİDİR. Demek ki, biz ahlakımızdan seviliyoruz millet olarak.

  • Doğrudur.

Adnan Oktar- Dindar, efendi, mert, delikanlı  milletdir, güzel huyludur, çok sevecendir.

  • Vicdanlıdır.

Adnan Oktar- Çok vicdanlıdır, evet. Merhametleri çok güzel, mesela Türk ordusu böyle ince-ince hesab edip, şefkatle yaklaşan hiç bir ordu yoktur, mesela gider direk bombalar, yakar-yıkarlar, orada bakıyor mesela, siviller var mı kimseye zarar gelecek mi, aman şöyle olsun, arıyorlar, yani çok-çok özen gösteriyorlar, deyil mi?

Oktar Babuna- Evet, MaşaAllah.

Adnan Oktar- Mesela o PKK’nın kullandığı bir körpü falan vardı, onlar bombalanacakdı, çok itina etdiler, sivillere bir zarar gelmesin diye, kimseye bir zarar gelmesin diye, yani bir can kaybı olmasın diye, çünkü amaçları sadece o köprüyü  aşağı indirmektedir, öbür ülkelerde öyle olmuyor, adam vurduğuna indiriyor, orada çocukları, kadınlarıda öyle birçoğunuda öyle yani pek seçim yapmıyorlar, ama bizim ordumuz  MaşaAllah çok titizdir, eğitimleri de çok güzel, çok olgundurlar, İnşaAllah daha da iyi olacaklar.

TÜRK ORDUSUKAHRAMANDIR.

Said Nursi diyor ”kahraman ordu diyor ve imanlı millet” Türk ordusunu kahraman diyor, kahraman  ordu  diyor ve imanlı millet, hakikat hali görecek diyor ve dehşetli komiteyi diyor ,bizle uğraşan iddia edilen ergenekon örgütünün gücünün kırılacağını, bunların Türklüğü ve Türkçülüğü geçici olarak kullanacaklarını belirtiyor Said Nursi, ama 70 yıl önce söylüyor bunları, yani Türklüğü ve Türkçülüyü muhhakkaten kullanır, fakat başarılı olamaz geri çekilirler diyor, kahraman ordu diyor, dizginleri diyor ele geçirdi diyor rivayetlerden anlaşılıyor diyor, diğil mi?

Oktar Babuna- Evet, İnşaAllah.

Adnan Oktar- Yani bu deccali sistemi  Türk ordusunun tepeleyeceyi belirtiliyor,İnşaAllah.

Oktar Babuna- MaşaAllah.

Adnan Oktar- Ki burada da ordumuz çok cansiparane tavır koydu, iddiaedilen ergenekon örgütüne karşıda, değil mi?

  • Evet.

Adnan Oktar- Demokrasi konusunda da çok ılımlı, sıcak, örnek bir tavır sergiliyor, MaşaAllah.

TÜRK ORDUSUDİNDARDIR.

Görüyorsunuz cenaze namazlarında, bütün orgenerallar, paşalarımız, aslanlarımız. Hepsi ama, geneykurmay başkanı dahil olmak üzere diziliyorlar.

  • Ön saflarda..

Adnan Oktar- Tabii ön  saflarda, böyle çok güzel, edebi erkanla sünnete uygun,mükemmel namazlarını kılıyorlar.

Oktar Babuna- Evet.

Adnan Oktar- Hani ordu dinden eksik yetişdiriliyordu, dini bilgileri eksikdi? En ufak bir hata yapmadan, mükemmel abdestlerini en mükemmel şekilde alıyorlar, en mükemmel şekilde namazlarını kılıyorlar, cenaze namazlarını herkes bilmez,  orda öğretiyorlar birçok kişiye hepsi ezberden bilirler.

  • Bu hep vardı zaten  değil mi hocam? Böyle orduyla dinin arasına hep böyle uçurum koydular?

Adnan Oktar- Yani öyle göstertiyorlardı,yani oyun, orduyu kendilerince küçük düşürecekler, böyle kendi kafalarınca , Atatürk’e karşı da öyle oyun oynadılar, ben ağızlarını tam çenelerine kadar yırttım.

Oktar Babuna- Evet.

Adnan Oktar- Atatürk’ün  muazzam dindar olduğunu, hatta bizim bildiğimiz dindar bir çok kişiden daha dindar olduğunu isbat ettim.

Adnan Oktar- Bu kitabınızda evet okudum bir bölümü var.

Adnan Oktar- Bak SAMİMİ DİNDAR ATATÜRK, bu kitabı özellikle tavsiye ederim, bunu şeyden internetten indirebilirler HARUN YAHYA.org, zaten Atatürk’ümüzle ilgili özel bölümler var, oralara da gire bilirler. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler