Sn. Adnan Oktar'ın Avrupa Rohingya Kurulu Genel Sekreteri Muhammed İbrahim ile A9 TV'deki canlı yayın sohbeti


ADNAN OKTAR: Hoşgeldiniz, safa geldiniz, onur verdiniz.

MUHAMMED İBRAHİM: Çok teşekkür ederim.

ADNAN OKTAR:  Rohingya’nın da diğer Müslümanların da çilelerinin son bulacağı son dönemdeyiz. İnşaAllah yakın bir zamanda bu bela tamamen İslam aleminin üstünden kalkacak.

MUHAMMED İBRAHİM: İnşaAllah.

ADNAN OKTAR:  Nasıl faaliyetler yapıyorsunuz? Biraz anlatın. Daha sevincini yaşayalım.

MUHAMMED İBRAHİM: Öncelikle Müslümanlar adına teşekkür ederim bana böyle bir fırsat verdiğiniz için. Sizin gibi önemli biriyle, milyonlarca insanın takip ettiği birisiyle birlikte olmaktan çok mutluyum.

ADNAN OKTAR:  Şeref duyarız.

MUHAMMED İBRAHİM: Rohingya Müslümanları adına 1500 kişiden oluşan bir topluluğun temsilcisiyiz. Rohingya Müslümanları Konseyi, Avrupa’da.

ADNAN OKTAR:  MaşaAllah.

MUHAMMED İBRAHİM: Asıl Hollanda’da merkezimiz; ama Rohingya 12 ayrı devletin temsilcileri var. Amacımız barış getirmek, barışın oluşması.

ADNAN OKTAR:  Barış, sevgi, kardeşlik... Ve bunu bilimsel metodlarla elde etmek, sevgiyle elde etmek... MaşaAllah çok güzel!

MUHAMMED İBRAHİM: Teşekkürler. Bizim asıl amacımız tabii Rohingya Müslümanları adına ki hem eğitimleri olmadığı için, hem fakirlik içinde yaşadıkları için onları savunmak, onların adına konuşmak üzere böyle bir topluluğumuz var.

ADNAN OKTAR:  Allah razı olsun. Gerçekten mazlumlar, gerçekten çok zor durumdalar. Sizin faaliyetleriniz de çok olumlu etki yapıyor; yoksa isimleri de duyulmaz, sessiz sedasız onları orada ezerler. Böylece bütün dünyayı o tehlikeye karşı uyandırıyoruz. O mazlum kardeşlerimizi dünya çapında destekleyerek onlara orada kurtuluş yolu açmış oluyoruz. Hayırlı faaliyetleriniz Allah razı olsun.

MUHAMMED İBRAHİM: Çok teşekkür ederim. Ülke içersinde kapalı bir ceza evi gibi. Evlenemiyorlar, her gün yeni bir zulme mağruz kalıyorlar. Böyle bir ortamda yaşanıyor Rohingya’da.

ADNAN OKTAR:  Dünyayı daha çok ayağa kaldırmak, daha çok rahatsız etmek gerekiyor; çünkü zalim dünyanın bu çığlığı duymasından çok rahatsız olur. Zalimin gücü gizliliğinden gelir. Zalim deşifre olursa gücü kırılır. Bu zalimleri bütün dünyaya tanıtalım, duyuralım. Allah razı olsun, çok emeğiniz geçiyor.

MUHAMMED İBRAHİM: Size özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sizin gelen makaleleriniz çok aydınlatıcı oluyor. Yönlendirici oluyor bizim açımızdan inşaAllah. Ki Burma’da durumun düzelmesine vesile olacaktır inşaAllah.

ADNAN OKTAR:  İnşaAllah. Daha da güçlendirelim. Daha da güçlü ataklar yapalım, sizin vesilenizle, bizlerin vesilesiyle o canımız kardeşlerimizi bir ferahlığa, aydınlığa kavuşturalım inşaAllah.

MUHAMMED İBRAHİM: İnşaAllah. Size özellikle dua ediyoruz bizi unutmayın, bizi hatırlayın. Zaten sizin sesiniz, gücünüz her yere yetişiyor, bütün uluslararası ülkelere inşaAllah. Uluslararası hukuk camiasına da sesinizi duyurabiliyorsunuz bu şekilde. Bizi hatırlamanız için dua ediyoruz inşaAllah.

ADNAN OKTAR:  Allah razı olsun inşaAllah  daha da abanırız, daha da şiddetli bastırırız. Çünkü kardeşlerimizin oradaki hayatını kafamızda canlandırdığımızda dehşet verici bir görüntü meydana geliyor. O görüntüyü hiç unutmayacağız inşaAllah, hep aklımızda tutacağız ve dünyayı da ayağa kaldıracağız. İnşaAllah sizlerin de ön ayak olmasıyla, sizlerin gayretiyle bu bela, bu fitne, bu acı son bulacak inşaAllah. 

MUHAMMED İBRAHİM: Çok teşekkür ederim.

ADNAN OKTAR:  Gönlünüz rahat olsun. Bir de öyle zulüm ortamında tabii, onu yaşamak çok önemli. Yani onu hafızada tutmak çok önemli. Sık sık inşaAllah hatırlatarak, sık sık yazılar yazarak, sık sık dilekçeler vererek bu zulmü durdurmaya gayret edeceğiz. Hükümeti de inşaAllah uyararak, Tayyip Hocam da bu konularda hassas bir insan, Sayın Başbakan da bu konularda hassas bir insan; ama ne kadar çok gündemde tutulsa o kadar çok rahatsızlık verir. Zalimler o kadar çok çekinirler inşaAllah çok iyi olur. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler